› 
 › 
04.07.2018

Michael Kors Sonbahar 2018 kampanyaları hazır!

Michael Kors, markasının MICHAEL Michael Kors ve Michael Kors Mens Fall 2018 reklam kampanyalarını ünlü fotoğrafçı Lachlan Bailey tarafından çekildi.

Lachlan Bailey

Michael Kors, markasının MICHAEL Michael Kors ve Michael Kors Mens Sonbahar 2018 reklam kampanyaları yayınlandı. Buna ek olarak ünlü fotoğrafçı Lachlan Bailey tarafından fotoğraflanan Michael Kors Collection Sonbahar 2018 koleksiyonu da Kors takipçileri ile buluştu! 

Michael Kors markalarının yeni kampanyaları New York’un ihtişamı ve sokak modasının çeşitliliği ile Manhattan’ın büyüleyen yaşam tarzını yansıtıyor.

Modeller Andreea Diaconu ve Baptiste Radufe’nin yüksek enerjisi ve günlük hayatın pürüzsüz akışı Fotoğrafçı Lachlan Bailey'in çektiği her kareye yansımış.Tasarımcının şehre olan aşkı ve yaşadığı yeri tüm detaylarının bilmesi de çekimler için büyük avantaj olmuş. 
 
MICHAEL Michael Kors Sonbahar 2018

Çekimler için kullanılan ihtişamlı lokasyonlar; zengin sahne arkası, özgür ruhlu bu koleksiyonu çok iyi anlatıyor. Michael Kors,"Kampanyanın New York’un gerçekten yaşanması gereken bir şehir olduğunu ve günlük koşuşturmanın içindeki yüksek enerjiyi yansıtmasını istedim" şeklinde ifade ediyor ve ekliyor "Lachlan’ın fotoğraflarında müthiş bir doğallık ve yakınlık var. Bu da onun bizim için doğru bir seçim olduğunu gösteriyor."

MICHAEL KORS COLLECTION SONBAHAR 2018 reklam kampanyası ise Hollandalı fotoğrafçılardan!

Hollandalı fotoğrafçılar Inez van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin’ın çekimlerini üstlendiği Michael Kors Collection Fall 2018 reklam çekimleri için "İhtişamın içindeki rahatlığı yakalamak istedim." diyen  Michael Kors, ardından şunları ekliyor: “Sonbahar kampanyamız için seyahat ve moda tutkularından dolayı Inez ve Vinoodh’dan daha iyisi olamazdı.”
 
Michael Kors Collection Sonbahar 2018

Yeni kampanya her zaman olduğu gibi tasarımcının gösterişe olan duyarlılığını yansıtıyor. Inez ve Vinoodh 10 yıldan sonra markanın fotoğraf çekimlerini üstlenen ilk fotoğrafçılar. Model Binx Walton’u özel jetinde seyahat ederken fotoğraflayarak kusursuz bir çekime imza atan fotoğrafçıların görsellerin temelinde markanın imzası haline gelen ihtişam ve rahatlık bulunuyor.

"Kıyafetler ve aksesuarlar bir bütün halinde modayı oluşturuyor.” diyor Michael Kors ve ekliyor “Koleksiyon, giyinmeyi seven kadınların kişisel stillerini oluşturmalarına dayanıyor.” Bir gardrobun olmazsa olmazlarından örgü kazak, kabarık sahte kürk ve romantik pembe elbiseler, beklenmeyen bir hamle ile çiçekli desenler, ekoseler, hayvan desenleri ve çizgilerle kombinleniyor. Aksesuarlar da aynı çeşitlilikten yararlanırken Bancroft çanta, botlar, leopar terlikler ve zebra desenli yüksek topuklarla buluşuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2