› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.10.2016

Miu Miu'dan retro esintiler

Kışı yaşamadan, bizi bahar için heveslendiren Miu Miu yeni sezonda bol desenli ve cıvıl cıvıl. Miu Miu 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Pudra.com'da.

Paris Moda Haftası'nda nefis koleksiyonlar tanıtılmaya devam ediyor. Miu Miu, hareketli ve kıpır kıpır bir koleksiyonla 2017 İlkbahar-Yaz sezonuna hazır. Farklı desenlere ağırlık veren Miu Miu, sade modelleriyle de dikkat çekiyor. İlkbahar trendlerinin kendini ele verdiği defileler önümüzdeki sezon bol renk ve desen göreceğimizin garantisini veriyor.

Miu Miu 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

Miu Miu 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu retro esintileri de beraberinde getirdi; bone şapkalar, çiçekler ve pastel renkler. Sezonun kilit parçalarından biri de diğer defilelerde de karşımıza çıkan balıkçı yaka modeller olacak. Kemerler ise farklı şekil ve renklerde feminen hatları ortaya çıkarmak için yine görevleri başında.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Chanel'in robotları modayı ele geçirdi
Chanel, Paris Moda Haftası'nda hayranlık uyandıran bir şova daha imzasını attı. Modaevinin ikonik döpiyes takımlarını giyen robotlar podyumu ele geçirdi.

Elie Saab ile yıldızlar geçidi
Elie Saab, 2017 İlkbahar-Yaz defilesi Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşti. Koleksiyonu görmek için habere tıklayın.

Valentino'nun renkli dünyasını keşfedin
Uçuş uçuş transparan tüller ve bol fırfırlı bir bahara hazır mısınız? Maison Valentino 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Pudra.com'da.

Balenciaga ile 90'lı yıllara dönüş
Balenciaga, geniş omuzlar, büyük çantalar ve yeni nesil ceketlerle Paris Moda Haftas'na damgasını vurdu. Defilenin detayları Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2