› 
 › 
26.10.2017

Modası geçmeyen saç modeli: Kakül

Saçınızı kakül kestirmek istiyorsanız, 2017 yılında ünlü isimlerin saç modelleri size fikir verebilir...

Aslı Gürel

Modern bir görünüm sağlayan kakül yüz şekline uygun kesildiği zaman kadınları daha genç ve güzel gösteriyor. Özellikle esmer bayanlara gizemli bir bakış, sarışınlara ise seksi bir çekicilik katıyor...

Kakül saç modelinde dikkat edilmesi gereken detay yüz şekline uygun kesilmesidir. Yoksa kakül size yakışmayabilir. Kakül modası hiçbir zaman geçmediği için her yıl, her dönem kullanabilirsiniz. "Acaba demode mi?" diye düşünmenize gerek yok. Kakülün en büyük avantajı, saçlarınıza hareket katması ve klasik görünümden bir anda sıradışı bir havaya sokmasıdır.

Daha etkili ve çekici kakül modeli için kirpikleriniz ve kaşlarınız arasına uzanan bir kesimi tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde, kare yüz hatlarına sahip kadınlar keskin çizgilerini daha yumuşak bir görünüme kavuşturabilirler.

Küçük alınlı kadınlar kaküllerini ikiye ayırmadan kullandıklarında çok daha hoş bir görünüm elde edebilirler. Geniş bir alına sahip kadınlara ise, dağınık kesim kakül daha çok yakışacaktır.

2017 yılında birçok ünlü isim tarafından tercih edilen kakül modellerine bakarken belki siz de kendinize uygun olanı bulabilirsiniz...

rihanna

aslı enver
kahkül
kahüül
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2