› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.12.2009

Mudo'dan yılbaşına özel elbiseler ve aksesuarlar

Mudo, yeni yıla özel ürünlerle sizin ve sevdiklerinizin yeni yıl heyecanına ortak oluyor.

Mudo City, yeni yıla girerken hazırladığı çok özel yılbaşı ürünleri ve birbirinden farklı hediye alternatifleriyle sevdiklerinize ne alacağım stresinizi ortadan kaldırıyor ve yılbaşı alışverişlerinizi her zamankinden daha keyifli hale getiriyor. Bu yılbaşı da yeni yıl alışverişinizi Mudo City’lerde yaparak her yaş, stil ve zevke uygun en farklı hediye seçenekleriyle tüm sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Mudo'nun yılbaşına özel elbise, çanta ve takılarının fiyatlarını görmek için tıklayın.

Yılbaşı gecesi en şık olmak her kadının isteğidir. Mudo City’ler zevkinize ve bedeninize en uygun, sezonun en trendy elbiseleri ile sizleri bu özel gecenin yıldızı olmaya davet ediyor. Mudo Collection koleksiyonlarında bu özel gece için bulunan şık gece elbiseleri ve bluzlar ile kendinizi eşsiz hissedebilir ve göz kamaştırabilirsiniz. Elbiselerinizi tamamlayabileceğiniz çanta, şal ve ayakkabılar ile birlikte, sezonun trendleri arasında yer alan birbirinden çarpıcı kolye, küpe ve bilezikler yeni yıl şıklığınıza şıklık katacak.



Mudo City’lerdeki çeşit çeşit gömlek, triko, mont, çizme, kemer ve şal alternatifleri, arkadaşlarınız, aileniz ve sevdikleriniz için en ideal hediyeler arasında yer alıyor. Ayrıca çeşit çeşit çanta ve ayakkabılar ile şık kolyeler, bilezik, küpe ve yüzükler arasından biri mutlaka tam aradığınız gibi!



Yılbaşını evde geçirmek isteyenler için boy boy yılbaşı ağaçları, yılbaşı ağaçlarınızı renklendirecek ışıl ışıl süsler, yeni yıl sofranızı özel kılacak yemek takımları ve şamdanlar da Mudo Concept’te sizleri bekliyor. En modern ve en seçkin ev aksesuar koleksiyonundan seçeceğiniz hediyeler ile sevdiklerinizin ev ve ofislerinde yerinizi alın…



Yeni yılda kendinizi şımartmak ve sevdiklerinizi özel hissettirecek en çarpıcı hediyeler ile karşılamak için size en yakın Mudo City mağazalarına uğramayı sakın unutmayın!


Mudo'nun yılbaşına özel elbise, çanta ve takılarının fiyatlarını görmek için tıklayın.


Yılbaşı gecesinin en şık kadını olmak istiyorsanız, diğer yazılarımıza da göz atın:

Doridorca'nın gece elbiseleri şahane! Yılbaşı gecesi ne giyeceğim diye fazla düşünmenize, karış karış mağaza gezmenize gerek kalmadı.

Bir moda klasiği: Siyah elbise. Sizin için hazırladığımız siyah elbise rehberinde, bir çok markanın modellerini görebilir, yılbaşı alışverişinizi kolaylaştırabilirsiniz!

Parlak ve gösterişli gece elbiseleri. Birbirinden ünlü Hollywood markalarının şık koleksiyonları yılbaşı için vitrinlerdeki yerini aldı.

Yılbaşı gecesi nasıl bir ayakkabı giyeceksiniz? Klasik düğün ayakkabıları geride kaldı. Şimdi bunlar moda!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2