› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.03.2013

Network 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Network, bahar ve yaz aylarının büyüleyici havasını, 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonundaki zamansız parçalarla gözler önüne seriyor.

Bahar yavaştan kendini göstermeye başladı mı mağazalar hemen ilkbahar yaz koleksiyonlarından parçalarla dolup taşar. 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'yla bizlere dinamik ve romantik bir yaz yaşatmayı vaad eden Network, yeni koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir lansmanla gözler önüne serdi.

Koleksiyonda ipek, süet ve doğal dokuların kullanıldığı kumaşlar, etnik desenler, militer detaylar, şifon, dantel, renk blokları ve geometrik desenler ön plana çıkıyor. Etnik, neo romantik, marin, militer ve art deco temalarını zamansız tasarım anlayışı ile buluşturan koleksiyon, toprak ve sıcak tonlardan pastel renklere, siyah-beyazdan neonlara uzanan renk seçkisi ile baharın tüm enerjisini taşıyor.

Network 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.



Yeni sezonda lacivert-beyaz çizgilerin hakimiyetindeki triko ve ceketler, gold fermuar ve tokalarla biraraya gelerek marin temasına modern bir yorum katıyor. Yazın yoğun temposuna ayak uyduran safari teması ise turuncu, bej, haki, safran ve morun uyumuyla günden geceye uzanan bir şıklık sunuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2