› 
 › 
Pudra.com 14.01.2015

Network 2015 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

Network 2015 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, 40 ve 50’li yılların üniforma görünümünü ve feminen stilini yeniden yorumlayarak, yaz aylarının dinamizmiyle birleştiriyor. Koleksiyonu görmek için galerimize tıklayın.

Network 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu

Network 2015 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, 40 ve 50’li yılların üniforma görüntüsü ve feminen stilini şehirli kadınlar için yeniden yorumlayarak yaz aylarının dinamizmiyle birleştiriyor. Net ve belirgin hatlar, lüks kumaşların sportif bir tarzda yansıtılmasıyla farklılaşarak, parıltıları pastellerle dengeliyor. Koleksiyondaki canlı renk kullanımı, keten ve koton parçalara uygulanan yaprak desenleri klasik feminen stile natürel bir tavır katıyor.

Uçuşan volümlerle hareketlenen tasarımlara, yazın enerjik yönünü yansıtan kırmızı, turuncu ve yeşil eşlik ediyor. Beyaz, ekru, ve tozlu pastel tonların ağırlığıysa sezonun naif ve romantik tarafına gönderme yapıyor.

Network’ün bu sezondaki anahtar parçaları arasında vücudu saran, dar elbiselerin yanı sıra uçuşan elbiseler ve akışkan gömlek elbiseler yer alıyor. Pantolonlarda ise yüksek belli derin pileli modeller ve bermudalar öne çıkarken dantel ve derilerle süslü bomber ceket gibi diğer anahtar parçalar da stil sahibi ve yenilikçi kadınların gardıroplarına girmeye aday.

Koleksiyondaki aksesuar çizgisi, metalik ayakkabı ve çantalarla hareketlenirken metal topuk detayına sahip stilettolar modern tarzı benimseyenlerin listesinde ilk sıraya yükseliyor. Loaferlarda kullanılan piton derisi deseni ve sneakerlardaki kumaş detaylarıysa yenilikleri takip eden kadınlara sezon trendlerini NetWork yorumuyla anlatıyor. Büyük clutch’lar yazın çantaların elden düşmeyeceğinin sinyallerini verirken hasır şapkalar da rahatlığın habercisi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2