› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.11.2010

New Balance 2010 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu

104 sene önce New England’da doğan efsane, Sonbahar Kış 2010 Koleksiyonu'na yenilikleri taşırken, rahatlık ve ayak sağlığını da aynı şekilde dikkate alıyor. Yeni sezon modelleri pudra.com'da!

New England’lı küçük bir spor ayakkabı imalatçısı olarak yola çıkan New Balance, bugün dünya çapında bir marka. Ayak genişliklerinin yalnızca birkaç çeşit olmaması ve ayakkabı ayağa ne kadar uygunsa performansın da o kadar artacak olması nedeniyle, New Balance ayakkabıları son derece geniş bir yelpazede en ve numara seçenekleriyle üretiliyor. Bu ayakkabılar o kadar talep görüyor ki, modeller gelir gelmez numaralar tükeniyor ve kendinizi sipariş listesinde buluveriyorsunuz!

New Balance 2010 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz modelleri görmek için tıklayın.

New Balance ayakkabı ve ürünleri, bütün dünyada, profesyonel sporculardan, sporu hayat standartına destek olarak benimsemiş kişilere kadar, yaptığı sporu ciddiye alan milyonlarca insanın tercihi...

New Balance spor ayakkabıları performans ve lifestyle olarak iki ana bölüme ayrılıyor:

Performans
New Balance’ın Teknolojiler Sistemi içerisinde, performans ve spor ayakkabıları için önemli bir ihtiyaç olan darbe emilimini sağlamak üzere ABZORB® teknolojisi geliştirilmiş. Bunların yanısıra Stabilite teknolojisi ile dengeli bir ağırlık dağılımı yapılıyor, sırt, bel ve eklem kısmındaki gerilmeleri azalıyor. Bu teknoloji problemli ayaklara sahip kişilerin ve kemer desteği ihtiyaçı duyan ayakların doğru adımı atmasına ve daha dengeli kalmalarına yardımcı oluyor.



Ayrıca rahatlık ve uyum için geliştirilmiş, LOCKDOWN LINER®; dışarıdan bakınca görünmeyen bir teknoloji. Bu teknoloji ile ayakkabı iç astarının ayarlanabilen bağcıklarla birleştirilmesi sayesinde ayak ayakkabının içerisinde daha iyi ve güvenli bir şekilde sarılır, uyum artırılmış oluyor.

N-LOCK® teknolojisi sayesinde ayakkabının taban ortasında ayağı kavraması, ayak ve ayakkabının birbiriyle uyumunu arttırıyor.

Düz taban, içe basma, topuk düşüklüğü ve taban düşüklüğü gibi sorunları yaşayanların kadın, erkek ve çocukların bir numaralı tercihi olan New Balance, topuk ve orta tabanındaki basıncı en aza indirgiyor. Bu sayede dengeli bir ağırlık dağılımı yapıyor, sırt, bel ve eklem kısmındaki gerilmeleri azaltıyor. Walking Strike Path ise, özellikle yürüyüş için tasarlanmış olup, yürüme çevrimi içinde gerçekleşen basıncı dengeleyerek daha dengeli bir yürüyüş sağlıyor.

Ayrıca su ve rüzgar geçirmeyen, Gore-Tex özelliğine sahip New Balance'lar da kış aylarının kurtarıcısı oluyor. Genel olarak gri, yeşil, mavi ve turuncu tonlarının hakim olduğu koleksiyon dinamik detaylara ve enerji dolu geçişlere sahip olduğu için yalnızca rahatınıza hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda dikkatleri de üzerine çekiyor.

Lifestyle
New Balance Sonbahar Kış 2010'da yaşamın içinde olmayı sevenleri de elbette unutmuyor ve hayata renk katan klasiklerine getirdiği farklı yorumlarla karşımıza çıkıyor. Günün her anında rahat olmak isteyen erkekler, Lifestyle kategorisi ile New Balance rüzgarını şehirde estiriyor. “Classic Running” kategorisi, 104 yıllık New Balance deneyiminin en iyi örneklerine ve tasarım mirasına sadık kalarak oluşturduğu lifestyle koleksiyonu.



Farklı ayak tiplerine ve genişliklerine göre tasarlanan modelleriyle siz ayakkabınıza uymak zorunda kalmıyorsunuz, ayakkabınız size uyuyor. Özellikle uzun yürüyüşlerde basıncı azaltan ve orta tabanı destekleyen yapısıyla sizi asla yormayan New Balance'lar hafiflikleri ve nefes alan dokularıyla herkesin beğenisini topluyor.


www.newbalance.com.tr



New Balance 2010 2011 Sonbahar Kış Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2