› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.09.2011

New York Moda Haftası'nda neler oldu?

New York Moda Haftası, yaklaşık 250 tasarımcının koleksiyonlarını sergilediği muhteşem bir moda şölenine ev sahipliği yaptı. Özetle, New York Moda Haftası'nda neler oldu bir bakalım!

Tüm dünyanın zevkle takip ettiği moda haftasının ekonomiye katkısı 20 milyon dolar oldu. 8 günde tam 300 show gerçekleşti. 250 tasarımcının koleksiyonları sergilendi ve 30 farklı ülkeden basın gelerek, moda haftasını takip etti. İşte, New York Moda Haftası!

New York Moda Haftası'nda neler oldu?
Marc Jacobs

Peki, modanın bu en önemli haftasında bizim dikkatimizi çeken neler oldu?

Çok beğendik!

Anna Sui 70 ve 80’lerin çizgilerini taşıyan koleksiyonuyla oldukça eğlenceli idi. Işıltılı elastik kemerler, desenli kombinezonlar, 40’lı yılların elbiseleriyle birlikte kullanıldı. Anna Sui zaten şık genç kız havasını her koleksiyonunda yaratıyor, deja vu etkisi yaratıyor bir nevi...


Anna Sui

Michael Kors’un safari şovu, Afrika’da çekilmiş gibiydi.


Michael Kors

Ralph Lauren’in pudra tonlarında ipek bluz, uçuşan pantolon ve pastel trikoları kadınlara üç parçadan oluşan sade şıklığı yeniden hatırlattı.

Victoria Beckham’ın "modern lady" havasını taşıyan koleksiyonu bizi fazlasıyla etkilemeyi başardı. İlk koleksiyonundan beri kendi çizgisini yansıtan elbiseler koleksiyonda geniş yer tutuyor. Ayrıca geniş kaban ve ceketler koleksiyonun en dikkat çeken parçalarından...

Victoria Beckham’ın jakarlı, saten, vücuda yapışan elbiseleri “yaz yünü” olarak adlandırılıyor. Koleksiyon, yeşil ve mavi gibi güçlü ve zengin renklere sahip. Üstelik sevimli karikatür desenler de oldukça ilginç!


Ralph Lauren, Victoria Beckham, Victoria Beckham

New York Moda Haftası’ndan Top 8
1- Turuncu, moda haftasının en favori rengi idi. Marc Jacobs’a ait elbisede rengin gücü, elbisenin dar kesimi ve kumaşın kayganlığı, insanda uçma isteği yarattı.

2- Rag & Bone’dan sıra dışı kesime sahip kullanışlı bir tunik. Lacivert üzerine turuncu şeritli pantolon tam bir arzu nesnesi. Spor, lüks ve modern görünümün bütünleşmiş hali, oldukça göz alıcı.

3- Show’lar arasında en iyi desen Diane von Fürstenberg’ten. Siyah ve beyazın bir arada kullanıldığı gömlek elbise oldukça şık.

4- Ferahlatıcı renk paleti! 3.1 Phillip Lim’in tüm koleksiyonunda spor giyinmeyi seven şehirli kadın havası hakimdi.


Marc Jacobs, Rag & Bone, Diane von Fürstenberg, Phillip Lim

5- Joomi Lim aksesuvarda en sevilen ve en çok satan markalardan biri. Yeni koleksiyonu ise harika! Neon renkler, metal ve kafatası figürlerinin bir arada kullanılması, şık ve sıradışı bir tasarım olmuş.

6- Beyler için en iyi tasarım Michael Bastian’dan çıkmış. Amerikan spor giyimin lüksle buluşması, James Dean’den esinlenilmiş. Kaşmir sweatshirt o kadar şık ki, siz de almak isteyeceksiniz.


Joomi Lim, Michael Bastian

7- Geometrik desenin açık pastel tonlarıyla buluşması: Muhteşem bir şıklık. Tasarımcıları Justin Thornton ve Thea Bregazzi olan Preen, baskı ve fırfır detaylarıyla göz alıcı bir koleksiyon yaratmış.

8- ALC zahmetsiz ve şık. Gardırobunuzda isteyebileceğiniz her şeyin bir arada sunumu. Şehirli şortlar, yumuşak dokulu blazer’larla giyiliyor. Bu trendi çok sevdik.


Preen, ALC


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER