› 
 › 
Pudra.com 06.04.2015

pop.see.cul 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Pia Hakko ve Pelin Yaşar’ın tasarladığı pop.see.cul, 2015 İlkbahar-Yaz sezonuna hazır! Rahat bir tavrı ve mizah anlayışı olan pop.see.cul, yeni sezon koleksiyonu “Forever is a Place” ile yine enerji dolu bir yaz vadediyor.

Özgün tarzıyla büyük ilgi gören pop.see.cul'un 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu “Forever is a Place” enerjik ve eğlenceli bir yaz mevsiminin sinyallerini veriyor. Bu yıl tişört ve sweatshirt’lerin dışında ilk kez bereler ve trikolar da koleksiyonda yer alıyor.

pop.see.cul 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galerimize tıklayın.

Şehirlerin insanları değiştirme süreçlerinden aldıkları ilhamla “Forever is a Place” koleksiyonunu yaratan Pia Hakko ve Pelin Yaşar, tasarımlarını kendilerini her yerde “evlerinde” hissedebilenlere adamış. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da ve Amerika’da da büyük ilgi gören pop.see.cul’un grafik ve sloganları yaratıcılık, enerji, tesadüfler, gezginlik ve beklenmedik karşılaşmalardan esinleniyor. New York sokaklarının tarzını nostaljik bir yorumla yansıtan koleksiyonda gri, mavi ve kırmızı renklerin yanı sıra payetler, neon detaylar ve parlak grafikler kullanılmış. Koleksiyon, Vakkorama ve V2K designers’larda satışa sunuluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2