› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2016

Cara Delevingne Puma'nın yeni güçlü kadını

Yeni koleksiyonunu "Bu Sensin" sloganıyla tanıtan Puma'nın yeni reklam yüzü son yılların en özgür ve güçlü kadınlarından Cara Delevingne oldu.

Kreatif Direktörlüğünü Rihanna'nın üstlendiği Puma yeni koleksiyonuyla tamamen kadın gücüne odaklanmış durumda. Sene başında başlattığı kadın hareketini bu kez de ünlü model Cara Delevingne ile devam ettiriyor. “Bu Sensin” sloganıyla tanıtılan yeni koleksiyon, dünyanın her yerindeki kadınlara “kendine güven, güçlü dur” mesajı vermeyi hedefliyor.

Cara Delevingne Puma'nın yeni güçlü kadını

Puma'nın kadın gücünden beslendiği #BuSensin koleksiyonuna tıpkı Rihanna gibi kendinden ödün vermeyen, hayatının tüm kontrolünü elinde tutan, özgüvenli kadınlar ilham vermiş. Cara Delevingne'nin de katılımıyla Puma'nın güçlü kadınlardan oluşan ekibi büyümüş oluyor. Cara’nın yanı sıra başarılı model Didem Soydan da "Bu Sensin" duruşuna destek veren stil sahibi kadınlardan.
puma'nın yeni reklam yüzü cara delevingne




















Peki kendine güvenen kadınların destekçisi olmayı hedefleyen yeni #BuSensin koleksiyonunda neler var? Ayağı destekleyen şık ve hafif antrenman ayakkabısı Fierce Engineered Mesh, günlük kullanım için tasarlanmış sporcu atleti PWRSHAPE Forever, sokak modası için yeniden tasarlanan Duplex Evo sneaker, rahat ve trendy sweatshirt Colour Blocking Crew Sweat Puma'nın yeni koleksiyonunda yer alacak parçalardan.

Puma'nın yepyeni koleksiyonu #BuSensin, Ekim ayında sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER