› 
 › 
13.11.2017

Raisa&Vanessa'nın yılbaşı koleksiyonu: Midnight Dream

Raisa& Vanessa'nın yılbaşına özel gizemli şehir kadınları için hazırlamış olduğu Midnight Dream koleksiyonuna göz atmak için galerimize tıklayın!

Raisa&Vanessa - Midnight Dream Yılbaşı Koleksiyonu

Raisa&Vanessa’nın yeni yıl konseptinde bol ışıltı mevcut. Moda severlere feminenlik vaad eden Raisa&Vanessa simetrik kalıplar üzerinde uygulanmış kumaş oyunlarıyla flörtöz tavrını ortaya koyan Midnight Dream ile parlak bir kışın habercisi.

Midnight Dream koleksiyonu, kadın vücudunu iyi gösteren uzun kollu mini dar elbiseler ve sıradışı formlarda kullanılan volanlarla farklı bir kış stili sunuyor. Sarı rengin ağırlıkta olduğu koleksiyonda bulunan mini elbiseleri diz üstü topuklu çizmelerle kombinleyebilirsiniz.
raisa
Midnight Dream ile sizin ışıltınız yılbaşının ışıltısını gölgede bırakacak. Eğer parıltı tercih etmek istemiyorsanız koleksiyonda deri ve kadife detaylı elbiseler de mevcut. Her kadının kendine uygun bir şeyler bulacağı Midnight Dream çok konuşulur!
raisa vanessa
Bu yıl fır fır detaylar yalnızca eteklerde değil kollarda da olacak. Eğer sade bir Raisa&Vanessa elbisesi tercih edecekseniz onu küpe ya da çizme gibi detaylarla parlatabilirsiniz. Unutmayın, bu senenin modası, ışıltı!
raisa
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2