› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.07.2013

Sokak modasında öne çıkan 3 trend

Gün geçtikçe popülerleşen sokak modası akımı, cadde ve sokakları podyuma çeviriyor. 2013 yazında sokaklarda en çok denk geldiğimiz üç trende hep birlikte bakalım!

Günümüzde altın çağını yaşayan, kimi zaman defilelerden bile çok konuşulan sokak modasının geçmişi hippilere kadar dayanıyor. İtalya, Fransa, İngiltere gibi ülkeler başta olmak üzere tüm dünyaya hızla yayılan sokak modası akımı, ülkemizde de moda bloggerları sayesinde gün geçtikçe popülerleşiyor.

Sokak modasında öne çıkan 3 trend

Yaz bitmeden denemeniz gereken trendlerle ilgili bir fikriniz yok mu? Dert etmeyin! Pudra.com 2013 yaz sokak modası fotoğraflarını aradı, taradı; yüzlerce fotoğraf içerisinden en fazla kullanılan trendleri ayıkladı. Bakalım bu trendler nelermiş:

Ayna camlı gözlükler
Sokakta yürürken bu gözlüklerden takmış birine mutlaka denk gelmişsinizdir. Bu yaz patlama yapsalar da yaklaşık iki sezondur hayatımızda bu gözlükler... Takması biraz cesaret isteyebilir; kabul ediyoruz. Ne de olsa alışkanlıkların biraz dışında...


Leopar
Senelerdir hayatımızda yer tutan leoparların hakimiyeti hala devam ediyor. Kimi kadınlar bu trendi özümserken kimileri de hala benimseyebilmiş değil. Ayakkabı, çanta, ceket... Leoparın bizi bırakma gibi bir niyeti yok! Leopar deseniyle avam gözükmek istemeyenler leoparı elbiselerde kullanmak yerine tişörtlerde ya da aksesuarlarda tercih edebilirler!


Siyah-beyaz çizgiler
Siyah-beyaz çizgiler de leopar deseni gibi bir hayli trend. Elbise, gömlek, pantolon gibi her parçada karşımıza çıkan çizgiler, asil bir duruş sergilememize yardımcı oluyor. Küçük bir not: Fazlalıklarınızdan şikayetçiyseniz dikey çizgili parçaları tercih edebilirsiniz. Biliyorsunuz ki enine çizgiler sizi olduğunuzdan kalın gösterir.


Sokak modası öyle bir hale gelmiş durumda ki, artık tasarımcılar bile sokaklardan beslenerek koleksiyon oluşturmaya yöneldi. Öyle ki moda haftalarında tasarımcı ve defilelerden çok sokak modası, "kim ne giymiş" konuşulmaya başlandı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER