› 
 › 
Pudra.com 27.09.2011

Sonbaharın habercisi trençkotlar Faik Sönmez’de

Mevsimin gözdelerinden, farklı renk ve modeldeki birbirinden güzel trençkotlar bu sezon da vitrindeki yerlerini alıyor.

2011-2012 Sonbahar Kış sezonunda trençkotlar klasik modellerinin yanı sıra farklı kumaş ve modellerle de koleksiyondaki yerini alıyor. Her sezon rahatlıkla giyilebileceğiniz bej renk trençkotu hem spor hem de şık bir kıyafetin üzerine tamamlayabilirsiniz. Kırmızı kapişonlu trençkot hafta sonu şıklığı için sonbahara merhaba diyor.

Faik Sönmez trençkot koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Gri, büzgülü kumaştan tasarlanmış içi leopar astar detaylı trençkot farklı bir tarz yaratmak isteyenler için seçenek oluşturuyor. Kullanılan farklı kumaşlar, desen, kemer, cep detayları ve kesimlerle Faik Sönmez 2011-2012 Sonbahar Kış sezonunda trençkotlara yepyeni yorumlar getiriyor.
























Bu sezon da sonbaharın keyfini yaşamak için Faik Sönmez mağazalarına mutlaka uğrayın, tarzınıza en uygun modeli seçin ve keyifli bir sonbahar geçirin.

Faik Sönmez mağazaları:
Faik Sönmez 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonu; İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Marmara Forum AVM, Capitol AVM, Capacity AVM, Akbatı AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; Antalya Deepo AVM, Terracity AVM; Gaziantep’de Sankopark AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Agora AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM ve Adana mağazası ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2