› 
 › 
12.10.2011

Stefanel Organik Kaşmir Kapsül Koleksiyonu

Stefanel Organik Kaşmir Kapsül Koleksiyonu, Stefanel’in geçmiş triko geleneğiyle bu geleneğin modernize edilme isteğinin harmanlanması sonucu ortaya çıktı.

Organik ürün seçmek hem kendinizi ve hem de çevreyi korumak için harika bir yol. Bu sebepten, organik kıyafetler giymek moda dünyasında yeni bir trend haline geldi.

Stefanel Organik Kaşmir Kapsül Koleksiyonu

Koleksiyon, Bianca Jagger’ın stili ve karakterinden ilham alıyor. 25 özel üründen oluşan koleksiyon, alışılmışın dışında kullanım seçenekleriyle kazak, hırka, üst, pantolon ve hatta etkileyici elbiselerin de dâhil olduğu bütün bir görünümü oluşturuyor. Sonuç, çabasız zarafet, etkileyici fakat aynı zamanda rahat bir görünüm olarak karşımıza çıkıyor.



Kıyafetler, batik işlemi kullanılarak organik renklerle yıkama işleminden geçirildi. Bazı parçalar, file ya da yırtık görünümlü dokularla, üst üste geçmiş yapılarla, asimetriler ve drapelerle dengeli bir final etkisi yaratıyor ve hem giyilebilir hem de orijinali aynı anda içinde barındırıyor. Kalıplar yumuşak fakat etkileyici. Katlar, renk blokları ve batik, koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor. Yalnızca klasik parçalar değil aynı zamanda oldukça feminen parçalar da feminen vücudu yumuşak bir şekilde saran akıcı materyaller sayesinde kaşmire modern bir yorum katıyor. İnce ve ekstra yumuşak organik kaşmir, her sezon için kullanılabilecek değerli ve akıcı bir materyal.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER