› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.11.2014

Swarovski 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu harika

Swarovski 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonundaki doğadan ilham alan birbirinden güzel takılar, renkleri ve ışıltılarıyla yine kadınların favorisi olacak. Crystal Garden adlı yeni koleksiyondaki tasarımları görmek için galerimize göz atın.

Kristal üretmenin ötesine geçen, kalitesi ve yaratıcılığı ile her sezon takipçilerine geniş bir aksesuar yelpazesi sunan Swarovski, 2015 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı koleksiyonunda yine muhteşem takılarla karşımızda. Yeni sezon için markanın ilham kaynağı doğa, daha doğrusu bir bahçe. Bahar aylarının pastel tonlarından yaz mevsiminin canlı renklerine kadar çeşit çeşit renkleri barındıran rüya gibi bir bahçe.

Yeni koleksiyonda, 150 farklı kristal renginin ve efektinin oluşturduğu bir renk paleti ile doğa teması ifade ediliyor. Bu zarif pastel renk paletini sıcak yaz günlerinin gösterişli, floral ve cesur renkleri takip ediyor.

Koleksiyonda altının egemenliği göze çarpıyor. Pembe altın, altın ve gümüş tonu metal kaplama çeşitleriyle aksesuarları çok farklı tarzlarda ve bir arada kullanılabilirsiniz. Işık ve renkle yıkanmış 2015 İlkbahar-Yaz Crystal Garden koleksiyonu sade tasarımlardan ihtişam dolu parçalara kadar sunduğu çok çeşitli tarzlarla, sıradan günlerinize ışıltı ve görkem katacak.

miranda kerr swarovski 2015 ilkbahar yaz koleksiyon crystal garden
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2