› 
 › 
Pudra.com 05.12.2011

Tasarım öğrencilerinden Okyanus temalı koleksiyon

Moda ve kozmetik alanında verdiği eğitimlerle sektöre pek çok isim kazandıran Kariyer Eğitim Kurumları, her yıl düzenlediği mezuniyet defilelerine bir yenisini daha ekledi.

Moda ve tekstil dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile Wow Otel’de gerçekleşen defilenin koreografisi Uğurkan Erez tarafından hazırlandı.

Tasarım öğrencilerinden Okyanus temalı koleksiyon

Okyanus temalı koleksiyon için aralarında Özge Ulusoy ve Sema Şimşek’in de bulunduğu model kadrosu podyuma çıkarken, sürpriz bir isim olan Ivana Sert de kendisi için özel olarak hazırlanan tasarım ile podyuma çıktı.

Defilenin açılış konuşması ünlü tasarımcı Cemil İpekçi’den…
Öğrencilere destek olmak adına defilenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Cemil İpekçi, genç yetenekler ile profesyonel meslek hayatlarına adım attıkları bu özel gecede, başarılı birer moda tasarımcısı olmanın sırlarını paylaştı.




Okyanus temalı koleksiyon hakkında
Okyanus temasına uygun olarak deniz mavisi, mercan kırmızısı ve yosun yeşili ile yapılan renk kombinlerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonda; ipek, şifon, saten, organza gibi alışılmış materyallerin yanı sıra su temasını yansıtacak alternatif materyallere de yer verildi.

www.kariyeregitim.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER