› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.09.2011

Topshop 2011-2012 Sonbahar Kış

Topshop'ın yeni sezon koleksiyonu 4 ana temadan oluşuyor. Hepsi de çok iddialı ve tam "Topshop kadını"! Koleksiyonda neler var, yakından bakalım. Pudra.com'da.

New Mod
New Mod, 1960’ların asi “Teddy Boy” giyiminin güncellenmiş, kadınsı bir yorumu. Hibrid kıyafetlerin ana akım olması ile beklenmedik şeylere hazır olun; parlement mavisi yün bir palto, siyah deri kollarla tamamlanırken, klasik bir sweatshirt sahte kürkten kollar ile lüks hale geliyor. Cesur puantiye ve kare baskıları şifon ve ipekli kumaşların üzerine serpiştirilmişken, kazaklarda farklı renk blokları punk motifleri oluşturuyorlar. Kalem etekler ile beli ön plana çıkaran body-con elbiseler, erkeksi görüntüyü kırıp yerini kum saati siluetine bırakıyor.

Topshop 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Prim&Polished
60’ların rahat tarzı ile 40’lardaki savaş sonrası İngiltere’nin daha temiz çizgilerini karıştıran Prim&Polished, vintage havalı genç kız işi parçaların yer aldığı eklektik bir giysi dolabı. Klasik bir tea-dress üzerinde görebileceğimiz üzere tüm elbiseler, çiçek desenleri ile hanım hanımcık bir zarafete sahip. Kimi zaman pilili ya da yandan yırtmaçlı olan eteklerin boyları daha uzun; boyuna kadar iliklenen, kadınsı bebe yaka bluzlar ile giyildiğinde ciddi bir hava yaratıyorlar.



Glamrock
Glamrock ilhamını 1970’lerden alıyor ve göz alıcı bir rockstar imajı yaratırken tüm grunge esintileri ortadan kaldırıyor. Sahte kürk bu trendin kilit noktasını oluşturuyor ve ne kadar büyük ve parlak renkli olursa o kadar iyi. Gümüş sim kaplı, kütük topuklu, bilekte biten botlar ve altın jakar panelli koyu kırmızı kadife el çantaları gibi ayakkabılar ve aksesuarlar göz alıcı ve şaşaalı. Zümrütler ve fuşyalar, parlak altın ve gümüş renkleri ile karışarak mücevher renklerinden bir palet oluşturuyor.

Bavaria
Çokça folklorik etkinin hakim olduğu Bavaria, bu kış, ısınmaya, modern ve lüks bir yorum getiriyor. Dış giyim fonksiyonel ama aynı zamanda gösterişli; haki bir parka sahte kürkten kollara sahipken, jileler ekstra uzun ve patchwork koyun derisinden. Soğuktan korunmak için örgüler iri ve salaş iken, normalde uçuşan kumaştan olacak bir gömlek elbise ya da bluzlarda ağır kadife kumaşlar kullanılmış. El işi dokunuşlar kıyafetlere doku kazandırıyor ve kıyafetlerin bel bölgesindeki ince işlemeler ve aksesuarlardaki bol boncuk işlemeler olarak karşımıza çıkıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2