› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.09.2015

Trend Alarmı: Omuzlar fora

Yaz aylarına uygun bir moda trendi gibi görünse de omzu açık bluz ve elbiseler sonbaharda çok karşımıza çıkacak. Bu eğlenceli trendi mercek altına aldık.

Omzu açık bluzları bazen sokak modasında bazen de podyumlarda görürdük. Fakat yaz aylarından bu yana yükselişe geçen bu trend her yerde karşımıza çıkmaya başladı. Artık sadece yaz aylarıyla sınırlı kalmayan omzu açık kıyafetler, sonbaharda da en çok rastladığımız parçalar arasında yer alacak.
 
Sadece bluz ve gömleklerde değil, aynı zamanda elbiselerde de rastladığımız açık omuz trendi, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda moda dünyasına bahar etkisi getirecek gibi görünüyor. Kabarık kollar ya da dar kesimler fark etmeksizin omuzları açıkta bırakan her türlü model bu sezon oldukça popüler. Öyle ki ünlü markalar omuzları açık ceketler, montlar yapmaya bile başladı. Bu trendi en çok seven ünlüler arasında ise Olivia Palermo ve Man Repeller olarak bilinen Leandra Medine geliyor.
  
olivia palermo omzu acik

Sezonun en güzel omzu açık parçalarını görmek için galeriye tıklayın.

Kot pantolonlarla, dar eteklerle ve taytlarla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz omzu açık bluzları, kapalı kış kıyafetlerine bir hareket getirmek için kullanabilirsiniz. Üzerine ceket ya da mont giymekte biraz zorlanacağımızı düşünsek de bunun da bir yolunu bulacağımızdan eminiz. Bluzlar kadar omzu açık elbiselerin de oldukça popüler olduğu sonbahar sezonunda, bohem bir stil yaratmak ve anında daha çekici görünmek için bu parçalardan yardım alabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2