› 
 › 
21.11.2017

Tülin Şahin Victoria's Secret'ın pembe halısında

Tülin Şahin, Victoria's Secret'ın simgesi pink carpet'da (pembe halı) dünyaca ünlü top modellerle birlikte yürüyen ilk Türk manken oldu.

Victoria's Secret Fashion Show'un yapılacağı Şangay kentine giden Tülin Şahin, Victoria’s Sport ve Victoria's Secret için moda çekimleri yaptı.

Tülin Şahin, markanın simgesi olan "pink carpet"da (pembe halı) dünyaca ünlü top modellerle birlikte yürüyen ve Victoria's Secret ile moda çekimi yapan ilk Türk manken oldu. 
 
Tülin Şahin Victoria's Secret Pink Carpet

Tülin Şahin, "pembe halı"da Victoria's Secret'ın dantel sütyeni ve Barrus London'un işlemeli ve taşlı elbisesi ile yürüdü. Aksesuarları Messika Jewelry ve Quadran Luxury Timepieces'tandı.

Tülin Şahin, Pink Carpet'da yürüdükten sonra duygularını Instagram hesabında paylaştığı videosunun altında şu şekilde dile getirdi:

"Teşekkürler Victoria's Secret. Beni bu çok değerli "pink carpet" (pembe halıda) görmek istediğiniz ve davetiniz için. Her anı çok güzeldi. Beni ve tüm ekibimi kusursuz, sıcacık ve içtenlikle ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum"
 
Adriana Lima & Tülin Şahin

36 yaşındaki manken Tülin Şahin'in, defile hazırlıkları sırasında ünlü top model Adriana Lima ile çektirdiği samimi fotoğrafları da sosyal meydanın gündemine oturdu. Tülin Şahin, Adriana Lima ile olan fotoğraflarının altına şu notları düştü:

"Kulisteki moda çekimleri de yapıldı. Şimdi sıra pink carpet'da yürümeye geldi. Çok heyecanlı!"
 
Adriana Lima & Tülin Şahin

Dantel sütyen: Victoria's Secret
Elbise: Barrus London
Aksesuarlar: Messika Jewelry & Quadran Luxury Timepieces
Tülin Şahin - Pink Carpet

Konu ile ilgili haberler:

Victoria's Secret Şangay defilesi yine büyüledi! 
Victoria's Secret'ın 20 Kasım'da Şangay'da gerçekleştirdiği ve tüm moda dünyasının aynı anda izlediği defileden detaylar Pudra.com'daki galerimizde!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2