› 
 › 
10.10.2013

Tuvanam 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

MBFWI bünyesinde gerçekleşen Tuvanam İlkbahar Yaz 2014 defilesi trendlere ilham veren 1920’ler, 30’lar ve 40'ların naif, elegan ve romantik üslubunundan ilham alıyor.

Tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express bünyesinde gerçekleştirdiği İlkbahar Yaz 2014 defilesinde, 1920’ler 30’lar ve 40'ların klasik, naif, elegan ve romantik tarzıyla büyük beğeni topladı. Tuvana Büyükçınar Demir atölyesinin gücünün hissedildiği koleksiyon dönemin nefes kesen hayalperest ve romantizm kokan yorumuna tanıklık etti. Açılışı ve kapanışı Çağla Şikel’ in yaptığı defilede Didem Soydan, Duygu Akdeniz ve 12 yabancı manken yer aldı.



Kreplerin, taşlanmış ipek satenlerin, Fransız dantelleri ve kristal ışıltılarıyla zenginleştiği koleksiyon inci, krem, balköpüğü ve beyazın en yumuşak tonlarını barındırıyor.

Tuvanam 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu görmek için tıklayın.



Tuvanam İlkbahar Yaz 2014 koleksiyonunda tamamı el işçiliği ile hazırlanan parçalar dikkat çekti. Özel bir örme tekniği ile tamamı kristal taşlarla elde örülmüş 10 kg. ağırlığındaki ceket ve elbise atölye ekibi tarafından 200 saati aşkın sürede tamamlandı.



Tuvanam İlkbahar Yaz 2014 defilesine her kadının bir tarzı, bir kokusu ve o kokuya olan tutkusundan yola çıkan Atelier Rebul'ün "Amber" kokusu eşlik etti. Tuvanam koleksiyonu için özel olarak üretilen Atelier Rebul “Amber” dönemin romantizmine, hayalperest kadınına ithaf ediliyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2