› 
 › 
23.03.2018

Tuvanam Couture 29 Mart'ta MBFWI'da!

Tuvanam, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul AW 2018/19 kapsamında 29 Mart Perşembe günü 21:00'de couture defilesi ile karşımıza çıkıyor.

Tuvana Büyükçınar Demir'in markası Tuvanam, 11. Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da tekrar sahnede!

Tuvanam Couture 29 Mart'ta MBFWI'da!

Gümüş, altın, platin ve antrasit tonlarında metalik duyguda kumaşların uçusan ve akan formlarda kullanılarak kadın siluetinin ön plana çıktığı tasarımlar, Tuvana Büyükçınar Demir’in ikonikleşmiş klasik formları, işleme ve nakış detaylarıyla güçlü Tuvanam kadınını tamamlıyor.
 
Tuvanam


30 parçadan oluşan Tuvanam couture koleksiyonunda kendiliğinden dokulu ve farklı boyutlu özel payetlerle işlemeler, Tuvanam’ın imzası el işçiliğini gözler önüne seriyor.

Küçük yaşlardan bu yana moda ile iç içe!

Çağla Şıkel A46 defilesi - TuvanamKüçük yaşlarındaki şarkıcılara ve kostümlerine olan merakı ile tasarım kabiliyetini birleştirerek Mimar Sinan Üniversitesi'nde Endüstri Tasarımı okurken başladığı moda hayatına, bütün hızıyla devam eden Tuvana Büyükçınar, moda dünyasına 1991 yılında çeşitli dergilere moda editörlüğü yaparak girdi. Sonrasında sırasıyla mağazacılık, özel siparişler, organizasyon ve tekstil ihracatı geldi. 1999 yılında açtığı ve dönemi boyunca ismi ile özdeş hale gelen A46 markası onun ilk önemli ürünü oldu. Tasarımlarını Çağla Şikel, Ebru Akel gibi ünlü isimler tercih etti. 

2009 sonbahar/kış döneminden bu yana İstanbul Fashion Week’te defileleri gerçekleşen Tuvanam Büyükçınar Demir'in, Tuvanam dışında Tutti ve Tuvanam Baby Couture adlı markaları da bulunuyor.
 
Tuvanam 2017 Coutre Defilesi
 
Fotoğraf: Tuvanam'ın Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2017 kapsamında 23 Mart Perşembe günü Grand Pera içinde yer alan Emek Sineması’nda gerçekleştirdiği haute couture defilesi. 

İlgili haberler:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 başlıyor!
27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ile moda severler için 4 gün sürecek moda maratonu başlıyor.

​Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 programı
Londra, New York, Milano ve Paris'ten sonra sıra tabii ki İstanbul'da! 27 Mart'ta başlayacak olan Mercedes Fashion Week İstanbul programı tam liste olarak Pudra.com'da!

​Belma Özdemir'in Autonomous defilesi 28 Mart'ta Zorlu'da!
Belma Özdemir, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında FW18 için hazırladığı #Autonomous demi couture koleksiyonunu sergileyecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER