› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.04.2011

Twist 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Twist 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, moda oyununa katılıyor. 70’ler, trendi belirliyor. Neon renkler başrolü alıyor. Etekler ve elbiseler yerini pantolon, tulum, ve şortlara bırakıyor. Hepsi Pudra.com'da!

Dünyada öne çıkan trend 70’ler, Twist 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu da etkiliyor. Punk stili pembelerle romantikleşiyor. Çıtır çiçek desenleri pantolonlarla flört ediyor. Baştan aşağı denim giyme modası Twist kızlarını sarıyor. Formlar sadeleşirken renkler canlanıyor.

Twist 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Hippi, çiçekçi hangisi sensin?
70’lerin hippi tarzı sokak modası, unutulmaz disko partilerinin çılgın kombinleri 70’ler koleksiyonundaki yerini alırken kırmızı, sarı, yeşil, turuncunun en neon halleri pliseli etek ve elbiselerde, tek kollu bluzlarda, yüksek belli ve bol paçalı pantolonlarda kendini buluyor. Hippi akımının bohem çiçekleriyle stilize edilmiş ikonik elbise ve bluzlar gardırobunuzdaki yerini bekliyor.



Yeni sezonun en hit parçaları maksi ve miniler aynı anda hayatımıza giriyor. Çıtır desen ve çizgiler kimi zaman maksi eteklerde, tulumlarda kimi zaman mini elbise ve eteklerde karşımıza çıkıyor.



Yeni sezonu jean zamanı olarak da tanımlayabiliriz. Değişik yıkama teknikleriyle oluşan farklı mavi tonlardaki jeanler ile kombinleyeceğiniz uçuş uçuş, çıtır desenli, ekoseli şifon bluzlar ve yıkamalı maskülen gömlekler ile trendi bir stile sahip olabilirsiniz. Aşındırmalı, yırtık jeanler bu sezon yine çok moda…



Dantel detaylı jean elbise ve gömlekler romantizmin etkisini taşırken büyük boy çantalar ve hasır şapkalarla bohem bir hava kazanıyor.

Twist 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2