› 
 › 
Pudra.com 11.08.2011

V2K designers'ta bu sezon sürpriz markalar var!

ACNE’den Z Spoke by Zac Posen’e… V2K designers'ta marka listesi A’dan Z’ye tamam. Listede bu sezon Türkiye’de ilk kez ve sadece V2K designers’ta satılacak olan Haider Ackermann ve Thierry Mugler var.

V2K designers mağazaları ve V2K designers SHOP ONLINE alışveriş sitesinde, Sonbahar/Kış 2011-12 sezonu başladı. Bu sezon sürpriz markalar var! Bu sezonun sürpriz markaları arasında Türkiye’de ilk kez ve sadece V2K designers’ta satılacak olan Tilda Swinton gibi ünlü isimlerin favori tasarımcısı Haider Ackermann ve 80’li yılların ikon moda tasarımcısı Thierry Mugler’in koleksiyonları yer alıyor. Gareth Pugh, Rick Owens, Peter Som, Thakoon, Kimberly Ovitz, Z Spoke by Zac Posen ve daha pek çok tasarımcı ve markanın koleksiyonları da, bu sezon yine sadece V2K designers’ta.

V2K designers'ta bu sezon sürpriz markalar var!

Haider Ackermann
Haider Ackermann’ın Sonbahar/Kış 2011-12 koleksiyonuna maskülen ve aristokrat bir hava hakimiyet kuruyor. Siyah ve krem renginin yanı sıra safir, ametist ve yakut gibi mücevher renklerinin zemin oluşturduğu kreasyonlarda, yumuşak kadife, smokin ipeği, deri ve kaşmir gibi lüks kumaşlar baş rol oynuyor. Smokin ceketleri altına giyilen maskülen şalvar pantolonlar, dar etekler üzerine giyilen bol kesim kazak ve gömlekler ile uzun ve vücudu saran elbiseler koleksiyonun silüetini özetliyor.

Thierry Mugler

Thierry Mugler koleksiyonu ise ünlü tasarımcıyı 80’li yıllarda popüler yapan keskin hatlar ve olmazsa olmaz abartılı omuz detayları bir kez daha gündem yaratıyor. Lady Gaga’nın bizzat boy gösterdiği defilede, siyah, yeşil ve sezona damgasını vuran safir mavisi (ki bu tonu Gareth Pugh, Thakoon ve daha pek çok markanın koleksiyonunda da görüyoruz) insan anatomisi üzerinde oyunlar oynayan kreasyonlara renk veriyor.

Sonbahar/Kış 2011-12 sezonuna damgasını vuran midi etekler, özellikle de ince pilili olanları, Erin Fetherston, Halston Heritage ve Tracy Reese koleksiyonlarında, 1940’ların kum saati silüetleri Osman (Yousefzada) koleksiyonunda, modası hiç geçmeyen ekoseler ise yepyeni yorumlarıyla Rag&Bone koleksiyonunda karşımıza çıkıyor.

Sonbahar/Kış 2011-12 sezonun erkek modasına, Nordic desenlerdeki el örgüsü kazaklar sıcak bir hakimiyet kuruyor. Bu olmazsa olmazı yerine getirmek için Steven Alan koleksiyonuna mutlaka göz atın. İsveçli marka Fifth Avenue Shoe Repair’ın koleksiyonu fonksiyonel kesimleri, vücuda outran kalıplar, en iyi kalite yün kumaşlar ve farklı eskitmelerin kullanıldığı işlenmiş yüzeyler ile bütünleştiriyor. Ünlü Fransız marka Iro bu sezon ilk kez erkek koleksiyonu ile V2K designers’taki yerini alırken, kreasyonlar Rock’n Roll ruhunu Fransızlara özgü şıklık anlayışı ile yan yana getiriyor. Moda dünyasının en avant-garde isimlerinden biri olan Rick Owens ise Sonbahar/Kış 2011-12 erkek modasına geometrik formlarla yeni bir yön çiziyor.

Hepsi ve daha fazlası V2K designers mağazaları ve V2K designers Shop Online alışveriş sitesinde sizi bekliyor.

www.v2kdesigners.com.tr
shop.v2kdesigners.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER