› 
 › 
Pudra.com 10.02.2011

Vakko Kadın 2011 İlkbahar Yaz

Vakko 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 7 farklı temadan oluşan özgün tasarımlarıyla Vakko Kadını’nı sezonun en şıkı olmaya aday gösteriyor.

‘Dantel’, ‘Güzel Bahçeler’, ‘Sıcak Renkler’, ‘Eklektik’, ‘Denizci’, ‘Metropol’ ve ‘Yıldızlar’ başlıkları altında toplanan temalarla bu yaz Vakko Kadını her ruh haline uygun stilini yaratabiliyor.




Güzel Bahçeler, Sıcak Renkler, Eklektik
Renklerin capcanlı olduğu ilkbahar ve yaz döneminde, yazın sıcağı kadar içi ısıtan renkler, açan binbir çiçeğin bir parçası olduğu güzel bahçeler ve farklı kültürlerden esinlerek yola çıkılan farklı doku ve renklerle bir araya geliyor.

Doğadaki renklerin organik hallerini buluşturan bu 3 tema ‘Güzel Bahçeler’, ‘Sıcak Renkler’ ve ‘Eklektik' Vakko Kadını’nı daha da canlandırıyor.

Denizci ve Metropol
İnce kumaşların içi ferahlatan pastel, beyaz, bej, mavi, buz grisi – kısacası gökyüzünün binbir tonuyla bir araya gelerek zamansız şıklığı yaratıyor. İster kalabalık büyük şehir hayatında ister buz gibi serin suların üzerinde Vakko Kadını’nın vazgeçemeyeceği iki tema; ‘Denizci’ ve ‘Metropol’.






Dantel ve Yıldızlar
Gizemli dantelin çekici, nostaljik, heyecanlı ve romantik yönleri ise ‘Dantel’ temasında hayat bulurken metalin çeşit çeşit parlak tonları ‘Yıldızlar’ temasında karşımıza çıkıyor.

Bu sezonun öne çıkan modelleri arasında; günlük hayatına renk katmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği rengarenk ipek tunik ile neon ayakkabı ve çanta kombini, çekici masumiyetini ortaya koymak isteyenler için asimetrik beyaz dantelli elbise ve özgür ruhunu dışına vurmak isteyenler içinse vizon renkli uzun süet püsküllü elbise yer alıyor.

Bulunduğu her ortamda özgün tarzını hayatının her alanına taşıyan Vakko Kadını, bu yaz keyfin doruğunda.



www.vakko.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER