› 
 › 
Pudra.com 10.08.2011

Vakko, yeni sezona hazır!

Dopdolu bir enerjiyle yeni sezonu açan Vakko, bu sezon da göz kamaştırıyor. Vakko kadını, 2011 2012 Sonbahar Kış sezonunda da çok şık olacak....

İlham kaynağı hayatın ta kendisi olan Vakko Kadın Sonbahar Kış 2011 koleksiyonu; “Reality” (gerçek), “Intellectual” (entellektüel), “Relaxing” (dinlendirici), “Eccentric” (aykırı) ve “Dreamy” (rüya gibi) temalarından oluşuyor.

Vakko, yeni sezona hazır!

Reality
Modanın tüm gücüyle hayatın her an ve alanında olabilme gerçeğini simgeleyen “reality” (gerçek) teması; tüm yeniliklerin, sofistike kumaş ve ipliklerle buluşarak, özgün detaylardan enerji alarak, modanın vucüdumuzda hayat bulmasını ve benliğimizle bütünleşmesini sağlıyor. Sofistike bir silüetin ön planda olduğu bu temayı deriler ve kadifelerle zenginleşen elbiseler, dar volanlı etekler, vücudu saran ceketler, kumaşlarla süslenen trikolar, volan ve fırfırlarla neşelenen gömlekler, dar ve bol pantolonlar, kuplu paltolar, yıkanmış deri ceketler oluşturuyor. Şarap, petrol, kobalt, zümrüt yeşili, mor ve lacivert gibi derin renkler hem giyimde hem ayakkabı ve çantalarda birbirini tamamlıyor.

Intellectual
“Intellectual” (entellektüel) temasında Vakko Kadını; moda dünyasıyla iş dünyasını buluştuyor ve ortaya maskülen bir görünümün içine gizlenen feminen bir silüet çıkıyor. Dar veya bol pantolonlar vücuda oturan ceket ve dar kesim gömleklerle ya da ipek gömlekler ve deri yelek veya deri ceketlerle kombinlenebiliyor. Seksi bir silüet için seçimini sivri burun topuklu ayakkabıdan yana kullanabilen Vakko Kadını daha maskülen bir silüet içinse düz bağcıklı erkek ayakkabılarını tercih edebiliyor. Temanın neşesini ise büyük renkli çantalar, yılan derisi portföyler, deri eldivenler ve kürklü şallar oluşturuyor.



Relaxing
Vakko Kadını şehir ve iş hayatının yorucu temposunu üzerinden attığı zamanlarda, kendini “Relaxing” (dinlendirici) temasının masumiyetine ve huzur vericiliğine bırakıyor. Binici ve koton pantolonların kaşmir trikolarla uyumu, ekose detaylı gömleklerin puf mont ve deri ceketlere kontrastı bu temada rahatlığın ve şıklığın simgesi oluyor. Aksesuarlarda öne çıkanlar ise; binici çizmeleri, düz botlar, kaşmir şallar ve büyük yumuşak çantalar.

Eccentric
Özgün ve farklı olmanın cazibesi bu koleksiyonda “Eccentric” (Aykırı) temasında hayat buluyor. Canlı renklerin enerji dolu dünyası püsküllere, emprimelere, jakarlara ve renkli kürklere yansıyor. Sürekli yarış içinde olan lacivert/siyah ve kahve/siyah renkleri ise bu temada mükemmel bir uyum içinde birbirini kucaklıyor. Temadaki çarpıcı detaylar cesaretin gücüyle içimizdeki sıradışı duyguları keşfedilmeye itiyor ve bu sezon Vakko Kadınının vazgeçilmez moda tutkusunun simgesi haline geliyor.

Dreamy
Şık akşam saatlerinde nefes kesici kombinasyonlarla Vakko Kadını bulunduğu her ortamda adeta ışıldıyor. “Dreamy” (rüya gibi) temasıyla seksi silüetler rüya gibi volanlarla hareketleniyor, işlemelerle mücevher gibi parlıyor, dantel, kadife, işleme, saçak ve kürklerin süsleriyle tamamlanıyor. Aynı zamanda taşlı kürk yelekler yüksek belli pantolonlarla, danteller smokin takımlarla, saçaklar ipek elbiselerle gizemli bir kontrast yaratıyor. Taşlı portföylerin vizon kürklü ayakkabılara olan uyumu ise sofistike şıklığa son noktasıyı koyuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER