› 
 › 
Pudra.com 22.01.2013

Vanessa Paradis H&M Conscious için kamera karşısında

Oyuncu ve şarkıcı Vanessa Paradis, H&M'in doğa dostu Conscious koleksiyonu için kameraların karşına geçti.

Bu bahar H&M Conscious (doğa dostu) koleksiyonunun yüzü olan Vanessa Paradis, kampanyada trendy parçalarla karşımıza çıkıyor.

Vanessa Paradis H&M Conscious için kamera karşısında

H&M'in doğa dostu yüzü olan koleksiyonun tümü organik pamuk, geri dönüştürülmüş polyester ve Tencel gibi daha sürdürülebilir materyallerden yapılmış.



Mart’ın son haftası
dünya çapında tüm H&M mağazalarında satışa sunulacak kadın koleksiyonunun yanı sıra Conscious kapsamında erkekler için blazer ceketler, chino pantolonlar, baskılı gömlekler ve şortlar, çocuklar için ise neşeli desenler yer alıyor.

Vanessa Paradis; "Vintage giysiler gardırobumun önemli bir parçası. Hem şık, hem çevre dostu olmasına bayılıyorum çünkü eskileri tekrar tekrar giymeyi seviyorum” diye belirtiyor.

Kampanyayla eşzamanlı olarak kıyafetlerin çöplerde birikmesini önlemek amacıyla İstinye Park, Marmara Forum ve Cepa H&M mağazalarında giysi toplama faaliyeti başlatılacak. Müşteriler hangi marka olduğuna bakılmaksızın kullanılamayan giysilerini seçili mağazalara getirebilecek ve kişi başı günde iki alışveriş torbasıyla sınırlı olmak kaydıyla her torba dolusu eski kıyafet karşılığında H&M’den indirim çeki alacaklar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER