› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.08.2012

Vero Moda'nın Jane Birkin'den ilham alan koleksiyonu

Danimarkalı Vero Moda, marka yüzü olarak önümüzdeki sezon da İngiliz moda ikonu Alexa Chung ile birlikte çalışıyor. Vero Moda'nın 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonunun ilham kaynağı ise Jane Birkin...

2012 Sonbahar öncesi gerçekleşen Londra'da yapıldı. Çekimler için mekan ve tarz olarak aktris ve şarkıcı Jane Birkin'in dış görünüşü ve büyüleyiciliğinden ilham alınarak, 60'lı yıllarda Londra ve uluslararası moda sahnesi seçildi.

Vero Moda 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonunu görmek için tıklayın.


























Bu sonbahar, Vero Moda’nın koleksiyonunda 60’ların deneyimlerinden – artık klasik olan - biçimleri ve kesimlerinden esinlenildi. Vero Moda o dönemin genel sanat ve zanaat akımından esinlenen referanslar çizerek güçlü parçalardan oluşan bir koleksiyon sunuyor.


























Örgüler
Kaz ayağı baskı ince pantolonlar ve burgu dokulu örgülerin olduğu sonbahar şıklığı 60’ları referans alıyor.

Bukle ve rugan
Kumaşların karışık kullanımı (rugan ve bukle), yakasız boyun, düşük omuzlar ve ceplerdeki detaylarla koza şeklindeki ceket sonbaharın en önemli moda trendlerini yansıtıyor. Burada ceketin 60’lar görünümünü tamamlamak için, üst yarısı baskılı bir elbise de tasarlandı.

Deri detaylar
60’lardan esinlenen ceketler için deri şerit ve klasik balıksırtı örgü sonbahar için doğru bir seçim. Köri renkli hırka ve altında beyaz danteli bir gömlek yüksek belli şortlar ile tamamlanıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2