› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2016

Victoria's Secret'tan 3 milyon dolarlık Fantasy Bra

Victoria's Secret defilesi bu sene ilk defa Paris'te gerçekleşecek. Benzersiz mücevherlerle kaplı Fantasy Bra'yı Jasmine Tookes taşıyacak.

Her sene harika bir defileyle kalbimizi çalan Victoria's Secret Fashion Show bu sene çok daha özel, çünkü ilk defa Paris'te gerçekleşecek. Victoria's Secret meleklerinin aylarca hazırlandığı defilede, Victoria's Secret'ın yeni koleksiyonu ve her sene özel olarak tasarlanan Fantasy Bra tanıtılacak. Victoria’s Secret meleklerinden sadece birinin giyme şansını yakaladığı mücevherlerle süslü muhteşem Fantasy Bra'yı bu sene podyumda Jasmine Tookes taşıyacak.

Yılın en çok beklenen moda şovu Victoria's Secret Fashion Show 5 Aralık'ta televizyonlarda yayınlanacak ve Paris'in nefis atmosferinde etkileyici bir şovla karşımızda olacak. Gigi Hadid, Kendall Jenner ve Bella Hadid gibi ünlü modellerin de olacağı şovda, Fantasy Bra'yı Jasmine Tookes'un üzerinde göreceğimiz için de ayrıca heyecanlıyız. 3 milyon dolar değerindeki 2016 Bright Night Fantasy Bra, Eddie Bargo tarafından AW Mauzannar mücevherleriyle özel el işçiliğiyle tasarlandı. Yaklaşık 700 saatlik bir ekip çalışması ve toplamda 9000 adet değerli taşın bir araya gelmesiyle oluşturulan Fantasy Bra, 18 ayar altın yatağında pırlanta ve zümrütlerle bezeli bu özel sütyen 450 karat ağırlığında. Önceki şovlarda Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Miranda Kerr, Gisele Bundchen, Heidi Klum, Tyra Banks ve daha birçok meleğin giydiği Fantasy Bra’yı Jasmine Tookes'un üzerinde görmek için sabırsızlanıyoruz. 

Jasmine Tookes'un Fantasy Bra çekiminin kamera arkası için videoya tıklayın.



Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Victoria's Secret Melekleri'nden nefes kesen klip
Victoria's Secret melekleri, Joe Jonas'ın yeni şarkısı için kamera karşına geçti. Sosyal medyada hızla paylaşılan klibi izlemek için habere tıklayın.

En seksi 10 parfüm
Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte tüm zamanların en seksi 10 parfümü Pudra.com'da…

Victoria's Secret'ın seçtiği 2016'nın en seksileri
Victoria's Secret merakla beklenen '"En Seksiler 2016" listesini açıkladı. En seksi gülüşten en seksi şehirlere kadar uzanan liste Pudra.com'da.

Tüm zamanların en seksi şarkıları
Müziğe hayatımızın her alanında yer var hatta cinsel yaşamımızda da. Seks hayatınızın fon müziği olmaya aday en iyi seks şarkılarını Pudra.com seçti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2