› 
 › 
Pudra.com 01.05.2015

Victoria's Secret'ın yeni melekleri

Victoria’s Secret yaptığı açıklamayla süper model meleklerine on yeni ismin ekleneceğini duyurdu. Bu modellerin arasında Türkiye'ye Mavi Jeans reklamları için gelen Sara Sampaio da var.

Aralarında Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo ve Candice Swanepoel’in bulunduğu melekler listesine eklenen yeni isimler şöyle: Kate Grigorieva (Rusya), Taylor Hill (Colorado), Elsa Hosk (İsveç), Martha Hunt (Kuzey Carolina), Jac Jagaciak (Polonya), Stella Maxwell (İngiltere), Lais Ribeiro (Brezilya), Sara Sampaio (Portekiz), Romee Strijd (Hollanda) ve Jasmine Tookes (California).

Victoria's Secret'ın yeni meleklerini görmek için galerimize tıklayın.

Büyüyen Melekler ekibi, Victoria’s Secret’ın tarihindeki en geniş anlaşmalı modeller grubunu oluşturuyor; aynı zamanda dünyanın tanınmış ve yeni çıkış yapan modellerden oluşan en güçlü ekibi haline geliyor. Zamanlama çok uygun zira marka son birkaç yıldır Mayo ve Spor koleksiyonlarına ağırlık verirken bir yandan da uluslararası dağıtım ağında ciddi genişlemeye gitmiş bulunuyor. Victoria’s Secret, açık ara dünya lideri olduğu milyarlarca dolarlık iç giyim pazarında hakimiyetini sürdürüyor.

Kısa süre önce duyurulan ve 2 Mayıs’ta ilk kez gerçekleşecek olan "International Bombshells’ Day" sebebiyle Victoria’s Secret mağazalarında ve VictoriasSecret.com web sitesinde kısa süreli, özel kampanyalar sunulacak. Kadınlar, bu özel günde kendilerini şımartmaya, içlerindeki o çekici bombayı keşfetmeye, arkadaşlarıyla zaman geçirmeye ve belki de biraz alışveriş yapmaya davet ediliyor. En yeni meleklerin Bombshells’ Day kutlamalarını görmek için Victoria’s Secret’ı Instagram, Twitter ve Facebook’ta #TheNewestAngels hashtag’iyle takip edebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2