› 
 › 
19.11.2017

Victoria's Secret Şangay defilesi yine büyüledi!

Victoria's Secret'ın 20 Kasım'da Şangay'da gerçekleştirdiği ve tüm moda dünyasının aynı anda izlediği defileden detaylar Pudra.com'daki galerimizde!

Victoria's Secret Şangay Moda Şovu - 20 Kasım 2017

Victoria's Secret'ın Şangay'da gerçekleşen moda şovunun açılışını Candice Swanepoel yaptı. Her zamanki gibi seksi ve göz alıcı parçaları ile izleyenleri büyüleyen şovu aynı anda milyonlar izledi. 

Meleklerin ilk kez Victoria’s Secret Fashion Show kapsamında Şangay'da yürüdükleri defile 190’dan fazla ülkede yayınlanacak.​

Victoria's Secret'ın 20 Kasım'da gerçekleştirdiği bu şovu Amerika 28 Kasım'da, Türkiye ise yılbaşı gecesi TLC kanalında izleyebilecek.
Victoria's Secret 2017 Şangay
Daha öncesinde programda yer alacağı konuşulan Katy Perry'nin sahne almadığı defiledeki bir diğer eksik ise Victoria's Secret defilelerinin vazgeçilmez ismi ünlü süper model Gigi Hadid oldu. Katy Perry ve Gigi Hadid'in defileye katılamama sebepleri ise Çin Hükümetine göre ırkçılık yapmış olmaları.

Gigi, 2017'nin Şubat ayında Buddha şeklinde olan kurabiyenin taklidini yapmış ve bunun sonucunda ırkçılıkla suçlanmıştı. Aynı şekilde Katy Perry de 2015 yılında Taipei’de verdiği konserinde, Tayvan bayrağında da yer alan ayçiçeği tasarımlı bir elbise giyerek Çin Halk Cumhuriyeti'nin hedefi olmuş ve bu nedenle her iki güzelin de Çin'e girişleri yasaklanmıştı.

Gigi, defileye günler kala yaptığı açıklamada "Bu sene Çin’de olamayacağım için üzgünüm. Tüm kalbim Victoria's Secret ailem ile olacak. Şimdiden bu güzel gösteriyi izlemek için sabırsızlanıyorum” demişti.

Gelelim defilenin detaylarına...

Defilenin açılışını Candice Swanepoel yaptı.


Candice Swanepoel
Ardından podyumda Bella Hadid göründü! 
Victoria's Secret 2017 Şangay Şovu - Bella Hadid
Victoria's Secret defilelerin vazgeçilmez mankenlerinden Adriana Lima da tabii ki podyumdaydı.
Victoria's Secret 2017 Şangay Şovu - Adriana Lima
Victoria's Secret 2017 Şangay Şovu - Adriana Lima
Victoria's Secret Şangay defilesinden daha fazla fotoğraf için Pudra.com'daki galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2