› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.11.2009

Victoria's Secret sütyen modelleri

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret, sütyenleriyle gözlerimizi yerinden fırlatıyor!

Görkemli sahne şovları ve top model "melekleriyle" dünyanın bir numaralı iç çamaşırı markası Victoria's Secret'ı bilmeyen, duymayan kadın yoktur şu gezegende.... Eğer siz hala "Victoria'nın sırrı mı? O ne?" diye soruyorsanız, emin olun, her an uzaylı muamelemesi görebilirsiniz!

Victoria's Secret yeni sezon sütyen modellerini görmek için tıklayın.

Victoria'nın işlevsel ve çok şık sütyenlerine geçmeden bu sene top model Marisa Miller tarafından tanıtılan "Harlequin Fantasy Bra" dan biraz bahsetmek istiyorum. 150 karat ağırlığında toplam 2 bin 500 elmasla hazırlanan sütyenin ayrıca 16 karatlık kalp şeklinde, sarı ve kahverengi elmas süsü de var. Bu süper lüks sütyen 33 günde hazırlanmış. Geçen yıl Adriana Lima tarafından giyilen sütyenin başka bir versiyonu, 5 milyon dolar tutarındaydı. Bugüne kadar giyilen en pahalı sütyeni ise, 2002’de Brezilyalı Gisele Bündchen’in giydiği ilk olma özelliği de bulunan 15 milyon dolarlık sütyendi.




100 farklı şekilde giyilebilen sütyen

Çok sayıda çengeli ve kopçası olan sütyen iç çamaşırı dünyasının "Micronaut"u olarak anılıyor. Pek çok manevrayla birlikte 100 farklı şekilde kullanılabiliyor.

Bu sütyen sayesinde kadınlar istedikleri dekolteyi rahatlıkla giyebiliyorlar. Üstelik şeffaf askıları olmadan veya görünmeden! Bence bir kadında en irite eden görüntü, dekolte elbise ya da bluz giydiğinde sağdan soldan görünen iç çamaşırı askılarıdır...




Göğüslerinizi istediğiniz şekile sokabilmek ve şık bir iç görünüme kavuşmak istiyorsanız; yeni model ve özellikleri olan sütyen modellerine göz gezdirmelisiniz.



www.victoriassecret.com

Victoria's Secret yeni sezon sütyen modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2