› 
 › 
10.10.2019

Tülin Şahin doğumdan önce son defilesine çıktı

Y Plus yaratıcı direktörü ve kurucusu Yakup Biçer, "Pehlivan" adlı koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamındaki defilesiyle sundu.

Tasarımcı Yakup Biçer, ilk koleksiyonunun ilham kaynağı olarak kendi topraklarının ve köklerinin süper kahramanları pehlivanları seçtiği defilede, süper model Tülin Şahin doğum öncesi son defilesinde podyuma çıktı...
 
Sokaktan salona, sofistike, avangart ve bir o kadar da rahat olma hayali kuran yaş ve cinsiyet ayırt etmeksizin “yeni cool” şehir insanını hedefleyen Y Plus defilesinde tiyatrocu Tiraje Başaran, sinema yönetmeni Bulut Reyhanoğlu, oyuncu Gökhan Mumcu, Atakan Işıktutan, Baş pehlivanlığı uzun yıllar elinde tutan İsmail Balaban ve Turan Balaban’ın yanı sıra Kırkpınar pehlivanları  ile yerli ve yabancı 40 model, “Pehlivan” Koleksiyonu için podyumda yürüdü.
 
Yakup Biçer defilesi
 
Sıra dışı tasarımlarıyla, beklentileri şaşırtan, sürprizli bir anlatım kullanarak moda dünyasının kalbinde bir boşluğu doldurmayı amaçlayan Y Plus Marka yaratıcı direktörü ve kurucusu Yakup Biçer Pehlivan adlı koleksiyonu ve defilesi hakkında şu açıklamaları yaptı:
 
Yakup Biçer Pehlivanlarla

“Genellikle her çocuğun fantastik süper kahramanları olur. Benim süper kahramanlarım pehlivanlardı... Pehlivanları konu alarak, kültürümüzde ve topraklarımızda olan değerlerini biraz daha ön plana çıkarmak için böyle bir konsept düşündük. Bizi yalnız bırakmadıkları için onlara da çok teşekkür etmek istiyorum”
 
Tülin Şahin
Süper Model Tülin Şahin, “Yakup’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve son dönemlerde benim de sıkça giydiğim koleksiyonunun heyecanını bugün hep birlikte yaşadık...

Bu koleksiyon aracılığıyla çok değerli bir sporumuzu da podyumda yansıttık… İlk kez bu kadar çok heyecanlandım. Nasıl yürüyeceğim diye düşündüm..." dedi.

Koreografisini Öner Evez’ in yaptığı defilenin yaratıcı danışmanlığını Ceyda Balaban üstlenirken, styling Oguz Erel, saçlar Maag saç sanat ekibi tarafından L’Oreal ürünleri ile makyajlar ise Mac tarafından hazırlandı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2