› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.03.2010

Yepyeni bir basic koleksiyonu: tru.

Siz de 'basic' giyinmeyi sevenlerdenseniz, size bir müjde: Artık tru. var!

Bugün basic, yarın basic, her zaman basic… Siz de basic tutkunuysanız, işimizin ne kadar zor olduğunun farkındasınızdır. Ama artık o günler bitti, çünkü hayatımıza tru.girdi. İyi ki de girdi!

Geçtiğimiz günlerde yana yakıla gri tişört ararken, bir arkadaşımın önerisiyle tru. ile tanıştım. Bu arada gri tişörtün neresi yana yakıla aranır derseniz, demeyin, çünkü bazen basic şeyleri bulmak sandığınızdan daha zor olabiliyor. Penyesi güzel, kalıbı düzgün, boyu ideal, düz bir tişört bulamamıştım sonuçta! İşte o ara, tru. bütün arayışlarıma ilaç gibi geldi. Basic tişörtlerin bütün renginden aldım! Değiştire değiştire giyiyorum günlerdir, üstümde adeta yok gibiler, yumuşacık ve çok rahat...

Basic giyim neden önemli?
Kadın, erkek, hepimiz için kıyafet kombinasyonlarının vazgeçilmezidir basic ürünler. Trendler sezondan sezona değişir, ama basic ürünler asla değişmez. Kolaymış gibi görünse de doğru kalıp ve kumaştan oluşan basic ürünleri bulmak en zorudur aslında. Bulduğumuzun kolları ya çok bol gelir, ya da çok dar, ya boyu kısadır, ya da yıkandığı zaman dikişleri kayar. Diyelim ki bulduk aradığımızı; o zaman da ya fiyatı yüksek gelir, ya da tekrar almak için gittiğinizde aynısından bulamayız. İşte bu ve bunun gibi karmaşaları en çok basit görünen alışverişlerde yaşarız.


tru.'nun basic ürünlerini görmek için tıklayın.






tru.'nun farkı
Perfect Basics koleksiyonu ile hayatımıza giren tru. sayesinde bu sıkıntılar artık sona eriyor. tru. project en ideal basic tişörtlerin oluşturulması fikri ile başladı, ardından basic dünyasını tam olarak sunabilmek ve çeşitli kombinasyonlara imkan tanıyabilmek için koleksiyona sweatshirtler, atletler, tunikler, elbiseler, etekler, taytlar gibi diğer basic ürün grupları da eklendi.

Koleksiyon kendi içinde üçe ayrılıyor:
Basic Basic: Bisiklet yaka, v yaka koton tişörtler...
Moda Basic: Viskon kumaştan bol tişört tunikler, viskon kumaştan cepli uzun atletler, viskon tişört ve mini eteğin birleşiminden oluşan elbiseler...
Tasarım Projesi: Organik pamuktan sınırlı sayıda üretilen tasarım tişörtler ve kanvas çantalar.

Modanın basic ile birleştiği bu koleksiyonda, en doğru kalıplar ve en doğru kumaşlar, sezonun trend renkleri ve modelleri ile buluşarak, tru.’nun tek satış noktası olan www.truproject.net’de satışa sunuldu.




tru. hakkında;
tru., Aysu Akagündüz'ün moda sektöründeki koleksiyon satın alma ve oluşturma deneyiminin, Mahmut Hatipoğlu’nun tekstil sektöründeki tecrübesiyle bir araya gelmesi sonucunda kuruldu.


Aysu Akagündüz hakkında;
1982 yılında İstanbul'da doğdu. Ortaokulu İtalyan Lisesi'nde okuduktan sonra lise ve üniversite eğitimi için Amerika'ya gitti.
2004 senesinde University of Texas at Austin'in Finans Bölümü'nden mezun oldu. 8 senelik Amerika tecrübesinden sonra Türkiye'ye dönüp, finans sektörünün önde gelen firmalarında çalıştı.
Finans sektöründeki iki senelik tecrübenin ardından asıl ilgi alanının moda olduğuna karar vererek sektör değiştirdi. Üç sene moda sektöründe 'buyer' olarak çalıştı. Bu süre içerisinde New York, Paris ve Milano'da moda haftalarına ve fuarlara katıldı. Yeni markalar keşfedip, portföyündeki markalardan koleksiyon seçti.
2009 yazında 'buyer' alanındaki kariyerini sonlandırıp, kendi basic giyim markası tru.’yu kurmak için çalışmalara başladı.
tru.'nun koleksiyon hazırlıkları sırasında, moda ve trendler üzerine olan ilgisini ve düşüncelerini bir araya getirip paylaşabileceği moda blogu, www.fashiontr.com'u, kurdu.
tru. "Perfect Basics" koleksiyonu ve tek satış noktası olan www.truproject.net adresinde satışa başladı.



tru.'nun basic ürünlerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2