› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2011

Yılbaşında ne giymeli? (Yılbaşı 2012)

Payetleri ve simleri kullanmanın en güzel zamanı elbette yılbaşı zamanı! Mango ve Zara'dan sizin için en güzel, en şıkır şıkır ayakkabıları, giysileri ve çantaları seçtik!. Pudra.com'da.

Ceket, elbise ve etek: Zara

Gümüş ve altın rengi payetler, simler en güzel yılın bu zamanına yakışır. Özellikle bu sezon her koleksiyonda payetli giysiler ve aksesuvarlar çok çok varken...

Zara ve Mango'da bu konuda o kadar çeşitlilik vardı ki, Pudra.com olarak kendimizi payetlerin içinde buluverdik! Daldığımız bu "parlak" dünyadan ayrılmak elbette zor oldu, birkaç parçayı da kendimize kaptık tabii. Bu kadarla yetinmedik, çok beğendiğimiz bir sürü parça oldu ve bunları sizin için bir araya getirdik. Yılbaşı gecesi için bizim seçtiklerimizden ilham almaya ne dersiniz?

Zara ve Mango'dan seçtiğimiz payetli ve simli kıyafet, aksesuvar ve ayakkabıları görmek için tıklayın.


Gümüş rengi bir elbiseyi hareketlendirmenin en güzel yolu, araya canlı bir renk sıkıştırmaktır. Biz de bu rengi ayakkabıda kullandık. Çivit mavisi, gümüşle en şık duran renklerden biri.

Elbise: 164 TL, Mango
Çanta: 69,95 TL Mango
Ayakkabı: 149,95 TL Zara



Altın rengi bir bluz ve siyah pantolon ikilisine kırmızı bir aksesuvar denemelisiniz. Biz bu kombinasyonda kırmızı bir çanta kullanmayı uygun gördük. Bir de kırmızı bir ruj sürerseniz, geceye hazırsınız demektir!

Ayakkabı: 139,95 TL Zara
Bluz: 59,95 TL Zara
Çanta: 124,95 TL Mango
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2