› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.06.2010

Zeki'nin mayoları ile yaz bir başka...

Zeki 2010 plaj koleksiyonu renkli, farklı ve çarpıcı... Bu yaz da yılların alışkanlığı devam edecek. Zeki’de aradığınız şıklığı bulacaksınız.

Yazın trendi yakalamanın yolu hiç kuşkusuz Zeki’den geçiyor. 2010 yazı için farklı model seçenekleriyle vitrine çıkan Zeki koleksiyonu, bayanlara bikini, mayo ve plaj kıyafetlerinden oluşan zengin bir ürün yelpazesi sunuyor.

Zeki Triko 2010 mayo ve bikini modellerinden seçtiklerimizi görmek için tıklayın.

Renkli taşlar, özel tasarım aksesuar ve Swarovski taşlarla dizayn edilmiş baskılar koleksiyonun her bölümünde karşınıza çıkacak sıra dışı ayrıntılar...



Küçük göğüsleri destekleyen, büyük göğüsleri toparlayan çeşitli kap seçenekleri, geniş ve dar kalçalara uygun farklı alt modelleriyle vücudunuzun problemli bölgelerini gizleyen güvendiğiniz kısımlarını ise ön plana çıkarmayı amaçlayan Zeki 2010 Yaz koleksiyonunda her kadın, zevkine ve vücuduna uygun bir ürün bulacak.



Artık plajlar podyumları aratmıyor. Sadece güneşlenilip, denize girilen sıradan yaz günleri mazide kaldı. Trend yaratıcısı Zeki Triko 2010 yazı için hazırladığı plaj kıyafetlerini gece kıyafetine dönüştüren iddialı koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Cıvıl cıvıl, rengarenk, dökümlü elbiseler, şifon ve saten üstler,şortlu takımlar bir yana kullanılan aksesuarlarla zenginleşin, tamamen gece body olarak ta giyilebilen mayolar modanın takipçisi bayanların ilgisini çekiyor.




Zeki Triko 2010 mayo ve bikini modellerinden seçtiklerimizi görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2