› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2012

Zeki Triko 2012 Yaz koleksiyonu

Her zevke ve beden tipine hitap eden Zeki Triko’da bu sezon, doğayı ve vücudu koruyan organik kumaşlara, natürel dokulara ağırlık veriliyor... Tasarımlar ise yine çok şahane elbette.

Zeki Triko’da bu sezon, vücudu şekillendirip silüeti daha ince gösteren kumaşlar, sürrealist desenler ve neon renklerle birleşiyor.

Botanik ve egzotik çiçek desenlerinde; sarı, turuncu, kırmızı ve koral tonlar birer tabloya dönüşerek mayoda sanatı çağrıştırıyor.

Zeki Triko 2012 Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.









Yazın en öne çıkan trendi neon ve şeker tonları, modellerdeki pastel tonları bile kırarak plajlarda renklerin dünyasına yolculuğa çıkarıyor.

Daha minimal bir hava için oluşturulan çizgili ve geometrik desenli modeller ise şehirli kadının tatil profili için biçilmiş kaftan...

Derin göğüs, bel ve sırt dekolteli modellerle kombinlenen ve kısa ya da uzun tercih edebileceğiniz transparan veya yarı mat elbiseler, plajda davet şıklığı yaratıyor.









Mayoda devrim yaratan aksesuarlara her yaz yenisini ekleyen Zeki Triko bu sene de metalik detaylar, püsküller ve denizin ışıltısına rakip olacak Swarovski taşlarla plajlarda son noktayı koyuyor.

Koleksiyonun fiyatı 219 TL ile 429 TL arasında değişiyor. Birkaç tane özel tasarımın fiyatı ise 600 TL.



























Yıllardır plaj modasına yön veren Zeki Triko bu yıl en büyük yenilik olarak Zeki annelerine küçük kızları ile aynı bikini ve mayoyu giyme fırsatı sunuyor.





1-10 yaşları arası küçük Zeki kızları için hazırlanan özel koleksiyonda dikkati çeken en önemli ayrıntı tıpkı anneleri gibi swarovski, püskül ve özel baskı aksesuvarların kullanılmış olması.

Zekitriko.com.tr
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2