› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.05.2010

Zeynep Erdoğan tasarımlarıyla ışıl ışıl bir yaz!

Yerli tasarımcılar arasında sıyrılan bir isim var ki, özgün stiliyle cidden göz kamaştırıyor: Zeynep Erdoğan. Tasarımcının 2010 yaz koleksiyonu pudra.com'da.

Payetli pullu boncuklu harika güzellikte bluzlar ve tişörtler, payetlerle işlenmiş tütülü şort ve etekler, tek omuzdaki zarif kıvrımlarla mini siyah elbiseler, çok tanıdık bir moda tasarımcısının imzasını taşıyor bu sezon; Zeynep Erdoğan.

Zeynep Erdoğan tasarımlarını ve özgün kombinasyonlarını görmek için tıklayın.

Son İstanbul moda günlerinde, kendine özgü tasarım çizgisiyle, fuşya ve pembeyi siyah ve beyazla buluşturma biçimiyle pek çok moda meraklısının ilgisini çeken Zeynep Erdoğan, bu bahar elbise dolaplarımıza taze ve ışıltılı bir soluk aldıracak. İçimiz ferahlayacak, tenimiz şenlenecek…

Retro görünümlü şık elbiseler, bluzlar ve etekler hem şehirli kadınlara sesleniyor hem de annelerimizin dolaplarından esintiler taşıyor. Zeynep Erdoğan kendine özgü çizgisiyle ışıltılı kadınlar yaratıyor 2010 bahar ve yaz döneminde.




Zeynep Erdoğan’ının şahane tasarımlarını görmek ve satın almak için www.designist.com.tr adresini tıklayın. Yetenekli tasarımcıların en güzel ürünlerinin satıldığı bu sitede Zeynep Erdoğan tasarımlarına mutlaka göz atın. Işıldayacakcasınız.

Özden Çetin

Zeynep Erdoğan tasarımlarını ve özgün kombinasyonlarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2