› 
 › 
16.11.2017

Zuhair Murad, Vakko ev sahipliğiyle İstanbul'da

Dünyaca ünlü tasarımcı Zuhair Murad, Vakko ev sahipliğiyle İstanbul’da… Koleksiyonun ayrıntıları için galeriye göz atın.

Dünya moda sektörüne yön veren ünlü tasarımcı Zuhair Murad, "Özel Koleksiyon Sunumu" için İstanbul'a geldi. Cemiyet, iş, sanat dünyasının önde gelen isimleri de Vakko ev sahipliğinde Les Ottomans'ta gerçekleşen sunumu beğeniyle izledi.

mBüyük beğeni toplayan sunumda Zuhair Murad,  2017- 2018 Sonbahar /Kış sezonundan çarpıcı parçalarını sergiledi. Zuhair Murad Koleksiyonu Türkiye'de ilk kez ve sadece Vakko'da yer alacak.
 
Ünlü tasarımcı Zuhair Murad, Sonbahar Kış 2017-18 sezonunda Françoise Hardy, Marianne Faithfull ve Brigitte Bardot gibi 1960'ların ikonik kadınlarından ilham alarak günümüzün sosyal takvimleri yoğun, şık ve zarif kadınlarına hitap eden bir koleksiyona imza atıyor.

Sezona hakim olan genç ve özgür ruhun, çağdaş ve grafik tasarımlara yön verdiği koleksiyonda her bir parça en üst seviyede zanaat hünerleri ile hayata geçiyor ancak günlük hayatın hızlı ve yoğun temposuna uyum sağlamaktan geri kalmıyor.
 
Zuhair Murad'ın güncel giyim kodlarıyla rafine bir tavırla oynadığı ve lüksün özgürlüğünü ilan ettiği tasarımlarıyla zamansız ve iddialı bir şıklık sunarak, özel gecelerde tüm ihtişamı ile göz kamaştırmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi oluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2