› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.09.2009

2010 kışının moda trendi: Payetli kıyafetler

Sezonun en göz alıcı trendlerinden payetli kıyafetleri ve kombinleri...

Hollywood yıldızlarından, ünlü tasarımcıların defilelerinden ve sezonun payetli parçalarından örnekler için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz...




Payetler hemen her sezon karşımıza çıkan bir görünümdür. Ama bu sezon kullanım olarak biraz farklı şekilde karşımıza çıkıyor. Genelde katıldığımız davetlerde veya partilerde, ışıltı ve parlaklığın yarattığı şıklıkla kullandığımız payetli gece elbiseleri artık sadece ‘gece’ kıyafeti olmaktan çıktı (bakınız: Hollywood yıldızları…) Hangi ünlü payeti nasıl giyiyor merak ediyorsanız fotoğraf galerimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz.



Bu kış, günlük kullanımlarda da karşımıza çıkacak olan payetleri gündüz vakti giyerek hem spor, hem şık bir görünüm yaratabiliyorsunuz. Peki günlük kullanmaya alışkın olmadığımız payetli kıyafetleri giyerken nelere dikkat etmeliyiz? Hemen size birkaç tüyo verelim: payetli bluzları skinny kotlarla giyebilir, kıyafetinizi tüvit kabanlar veya deri ceketlerle tamamlayabilirsiniz. Sezonun payetli kıyafetlerine göz atmak için fotoğraf galerimize tıklayabilirsiniz.



Unutmayın; en önemli kural da cesur olmak! Yani alakasız gibi gözükse de farklı materyalleri bir arada kullanmayı deneyebilirsiniz… Örneğin payetli elbiseleri yün hırkalar, siyah külotlu çoraplar ve topuklu botlarla tamamlayabilirsiniz. Parlak eteklerin üzerineyse günlük bluzlar, yünlü hırkalar, hatta keten veya keçe bolerolar kullanabilirsiniz. Metalik kumaş pantolonları da ipek gömleklerle kombinlemek mümkün. İşin ustası moda tasarımcılarının payetleri nasıl kullandığını görüp, onlardan ilham almak için fotoğraf galerimizi tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2