› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.07.2012

2013 trendlerinden biri: XXL giyiyoruz!

Eskiden vücudumuza tam uyan kıyafetlerin mükemmel olduğunu düşünürdük. Ama şimdi her şey değişti. Bu moda kuralı, XXL giyinme trendi ile tarihe karıştı, şimdilik!

2012-2013 Sonbahar Kış moda sezonunda tasarımlar cidden büyük. Büyük derken, gerçek kelime anlamını kastediyoruz: Büyük, kocaman giysiler!

2013 trendlerinden biri: XXL giyiyoruz!
MaxMara

XXL giyinmek, yani her zamanki bedenimizden en az 2 beden büyük giyinmek pek popüler olacak önümüzdeki sonbahar ve kış sezonunda. Özellikle paltolar, pantolonlar ve kazaklar... Burada size düşen, XXL kıyafetler ile nasıl şık ve "stylish" görüneceğinizi öğrenmek.



Paltolar, kabanlar: Dış giyimin temel direği paltolar bu sezon büyük ama güzel, şüpheniz olmasın.

Jil Sander'in paltoları hem feminen hem şık. Mary Katrantzou ve Francesco Scognamiglio'da ise palto ve kabanlar büyüleyici baskılar ile süslü. Gucci ve Moschino'da ise militer detaylar var.

Ceket, kazak, hırka ve üstler: Büyük bedenleri bu parçalarda da değişik şekillerde görüyoruz. Kabarık yuvarlak kollar, asimetrik etek boyları, büyük eksantrik yakalar... Balenciaga, Chloe ve Ports 1961'de bu tasarımlar dikkat çekiyor.


(Stella McCartney)

Pantolonlar: Büyük, çok büyük ve geniş pantolonları giymeye henüz hazır mıyız, bilinmez ama pantolonlar XXL konusunda çok iddialı! Merak edenler; St.John, Sportmax, Robert Verino ve MaxMara 2012 Sonbahar koleksiyonlarına bir göz atsınlar.

Etek ve elbiseler: Etek ve elbiselerin siluetleri kabarık ve neredeyse top şeklinde. Alexander McQueen yine yapmış yapacağını, tasarımda resmen uçmuş!



























(Chanel)


Büyük boy kıyafetleri nasıl giyeceğiz?

- Kontrast oluşturmak için XXL giysileri, dar parçalarla kombinleyin. Üstünüzde sadece tek parça büyük beden olsun. Bol bir trikoyu, kalem etek ya da dar pantolonla giymek gibi.

- Odak noktasını büyük beden parçada tutmak için aksesuvarlardan uzak durun.

- Ne kadar büyük o kadar iyi. Kendinize en az 2 beden büyük gelen bir parça seçin. Ama "bu bana fazla, içinde kayboluyorum" derseniz, kemer kullanın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER