› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.06.2016

2016 yazının trend parçası pilili etekler

Yazın en trend parçası pilili eteklere şans vermeye ne dersiniz? Sizin için pilili etekleri farklı parçalarla kombinledik.

Bu sezonun en moda parçası pilili etekler hızlı bir şekilde hayatımıza girdi. Peki pilili etekleri kombinlerken nelere dikkat etmeliyiz? 

2016 yazının trend parçası pilili etekler

Herkesin stili farklı, kimileri babetlerle rahat ederken kimileri de spor veya topuklu ayakkabılardan vazgeçemiyor. En önemli detay moda parçalarını kişiselleştirmek. Alışveriş yaparken seçtiğiniz parçayı dolabınızda nelerle kombin edebileceğinizi bilirseniz, işiniz çok kolay. Şimdi hazırladığımız kombinlerden size en yakışanı bulmaya ne dersiniz?


Çabasız şıklık

pilili-etek-kombin-onerileri-2016-yaz-pileli-etek-modasi




















Bluz: H&M 70 TL, Etek: Zara 100 TL, Çanta: İpekyol 279 TL, Sneaker: Beymen Blender Sneakers 279 TL, Gözlük: Chloe 670 TL, Bilezik: Twist 79 TL, Oje: Dior 95 TL, Pudra: Giorgio Armani 140 TL

Rahatlığı ön planda tutuyor ve sneakerlardan vazgeçemiyorsanız, bu kombin tam size göre. Sezonun trend rengi beyaz, en trend parçayla buluşuyor. Alt parça bu kadar sade olunca hareketi üst giyim ve aksesuarlarla sağlayabilirsiniz. Geçtiğimiz yılın hiti olan yuvarlak camlı gözlükler bu yıl da hakimiyetini korurken, sade stilinizin anahtar parçası olabilir. Sezonun diğer iddialı modelleri 2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel güneş gözlükleri​ haberimizde!
 

Renk patlaması

pilili-etek-kombin-onerileri-2016-yaz-pileli-etek-modasi.




















Etek: Sonia Rykiel 594 €, Bluz: H&M 70 TL, Çanta: Forever New 150 TL, Ayakkabı: Mira Mikati 1,249 TL, Güneş gözlüğü: Vogue Eyewear 310 TL, Küpe: Mango 30 TL Allık: Avon 25 TL, Eyeliner: Lancome 105 TL

Kıyafetinizde özellikle tek bir renge yoğunlaşmak, stilinizi daha iddialı gösterebilir. Kendinizi renklerin enerjisine bırakın ve alışverişe çıkarken mutlaka bu parçalardan birini alın! Bu yaz cıvıl cıvıl renkler sokak stilinin nokta vuruşlarından. Uzun zamandır radarımızda olan sırt çantalarının rahat ve kullanışlı olma özelliği yazın bunaltıcı sıcaklarında çanta taşıdığınızı size unutturacak.
 

Klasik şıklık

pilili-etek-kombin-onerileri-2016-yaz-pileli-etek-modas




















Bluz: H&M 40 TL, Etek: Mango 75 TL, Gözlük: Dolce&Gabbana 670 TL, Çanta: 3.1 Phillip Lim 403 €, Ayakkabı: Koton 80 TL, Far paleti: Dior 219 TL, Parfüm: Dior - J'adore Eau de Toilette Lumiére 300 TL

Pilili etekleri geceden gündüze farklı kombinlerle kullanmak çok kolay! Geçtiğimiz sezondan beri düz ayakkabılar en az topuklular kadar çekici olmaya başladı. Şıklığının yanı sıra rahat olan bu modeller sezonun favorilerinden. Maskülen ve feminenliği bir arada sunan düz ayakkabılar, yazın en rahat parçalarından. Eteğinizin boyuna göre ip boyunu uzatıp kısaltmanız mümkün. Bu yazın moda olan diğer ayakkabı modellerini görmek için 2016 İlkbahar-Yaz ayakkabı trendleri haberimize tıklayabilirsiniz.
 

Romantik esinti

2016 yazının trend parçası pilili etekler




















Etek: Mango 50 TL, Bluz: Twist 90 TL, Çanta: Forever New 79,90 TL, Ayakkabı: İpekyol 359 TL, Ruj: Dior 85 TL, Küpe: İpekyol 59 TL

Doğru ayakkabıları giydikten sonra şık olmamak mümkün değil. Topuklu ayakkabılar doğru kullanıldığında en sade kıyafeti bile çok şık hale getirebilir. Yaza çok yakışan pembeyi, beyazla kombinlemek hem romantik hem de zarif görünmenizi sağlar. Sezonun minimalist havasına uyan ve zamansız klasik olduğunu düşündüğümüz incileri, takıdan ayakkabılara kadar tüm aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER