› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.12.2015

2016 Yılbaşı gecesi için kombin önerileri

Yılbaşı gecesinde ne giyeceğini bilemeyenler için birbirinden şık üç kombin hazırladık. Karar vermenize yardımcı olacak kombinlerimize mutlaka göz atın.

Yılbaşı gecesi yaklaşıyor ve bu özel gecede ne giyineceğimiz kafamızı kurcalamaya başladı bile. Biz de Pudra.com olarak yılbaşı gecesi için size ilham verebilecek 3 farklı kombin hazırladık. Eğer elbise giyinmekten hoşlanmıyorsanız 2016 yılbaşı gecesi için şık ve alternatif kombinler haberimize de göz atabilirsiniz.

 

2016 Yılbaşı gecesi için kombin önerileri
Dore tonları

Siyah, şık bir elbise yılbaşı gibi özel günlerin kurtarıcısı. Biz de ilk kombin olarak Özgür Mansur’un bu harika elbisesini seçtik. Tamamen siyah giyinip gecenizi kararmak istemiyorsanız elbisenizi dore ayakkabı ve çanta ile kombinleyebilirsiniz. Machka’nın bu dore tonlarındaki pardösüsü de kombininizi tamamlayacak, soğuk yılbaşı gecesinde şıklığınızın altını çizecek bir parça.

2016 Yılbaşı gecesi için kombin önerileri
Elbise: Özgür Mansur, Pardösü: Machka 1.450 TL, Ayakkabı: Nine West 169 TL, Çanta: Jimmy Choo 20.500 TL, Eldiven: Penti 24.95 TL, Küpe: Fossil 95 TL, Oje: Chanel 90 TL.
 

Kırmızı cazibe

Yılbaşı gecelerinin favori rengi kırmızıdan vazgeçemeyenler için oldukça göz alıcı ve zarif bir kombin hazırladık. Genellikle siyah ve altın tonları ile birlikte kullanılan kırmızıyı bu sefer füme ve gümüş renkler ile kombinledik. Bu sezon gri simli elbiseler çok moda. Bu uzun kollu koyu gri simli elbiseyi gümüş rengi, taşlı bir ayakkabı ile kombinleyebilir ve gecenin yıldızı olabilirsiniz. Yakası kürklü bu kırmızı pardösü ile de yılbaşı gecesinin en dikkat çekici ve zarif ismi olacağınız garanti.

2016 Yılbaşı gecesi için kombin önerileri
Elbise: Mango 149 TL, Manto: Gizia 2.920 TL, Ayakkabı: Miu Miu 3.000 TL, Çanta: Sedef Çalarkan, Küpe: Kenneth Jay Lane 450 TL, Oje: Sephora.
 

Siyah asalet

En güzel yılbaşı elbiseleri galerimize göz attıysanız bu sezon pullu parçaların ne kadar moda olduğunu fark etmişsinizdir. Böyle özel bir gece için tek parça pullu bir elbise oldukça kolay ve kullanışlı olabilir. Zarif siyah bir topuklu ve siyah bir manto ile kombinleyeceğiniz elbisenizi dore detaylar ile tamamlayabilirsiniz.
2016 Yılbaşı gecesi için kombin önerileri
Elbise: H&M 129 TL, Manto: Gizia 4400 TL, Ayakkabı: Forever New 199 TL, Çanta: Charlotte Olympia 2325 TL, Küpe: Paola Mendoza 1050 TL, Oje: Dior 90 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER