2019'un gözde trendleri: Yapay kürk ve leopar deseni

2018 sonunda her marka koleksiyonuna giren kürke ve leopar desenine karşı durmak mümkün değil. Leopar deseni 2019'da mutlaka dolabınızda yer bulacak!

Sonbahar ile birlikte yeniden yükselişe geçen kürkler ve leopar desenleri, hem günlük kullanımda hem de davetlerde rahatlıkla kullanılıyor. Farklı parçalarda kendine yer bulan leopar deseni, sadece klasik ya da gece koleksiyonlarında değil, spor kombinlerde de yer alıyor. Sweatshirtler ya da spor ayakkabıların detaylarında dahi kullanılan, kemik gözlük koleksiyonlarına tekrar katılan leopar deseni, özellikle 2018 kışında iyice popüler hale gelen suni kürk ve yün palto ve montlarda bolca karşımıza çıkıyor. 

2019'un en gözde trendi: Yapay kürkler ve leopar deseni

2000'lerin sonunda aldığınız ve evde dolap bekleyen leopar desenli yapay kürklerinizi çıkarma vakti geldi. Bundan daha önce 2009-2010 sezonunda ağırlıkla palto ve kabanlarda karşımıza çıkan leopar deseni ve kürkler, 2018-2019 sezonunda yeniden yükselişe geçti. Böylece eski parçalarınız dolap beklemekten kurtuldu! Daha önce eline hiç leopar deseni ya da kürk almamış kadınlar ise bu sezon leopar desenine dolaplarında yer açtı. Moda tutkunları, günlük giyimde kombinlerini leopar desenli kabanlarla tamamlarken, gece davetlerinde ise leopar desenli şifon bluzlar ile dikkat çekici bir kombin yapmak mümkün. Leopar deseni aynı zamanda clutchlarda, sırt çantalarında da karşımıza çıkıyor.
 
Leopar desenli yapay kürk palto ve kaban


Düz bir pantolon ve eteği bile tek bir parça ile hareketlendirmek isteyenlerin çok seveceği leopar deseninin hareketli tasarımlarda farklı tonlardaki renk kullanımları bu klasik desene farklı bir bakış açısı katıyor.

Bu sezon yeni bir kaban ya da mont alışverişi planlamıyorsanız, aksesuar markaları imdadınıza yetişecek. Çünkü pek çok markada leopar desenli kürkler ek aksesuar olarak satılıyor.

Oversized Trucker kadın denim mont LevisKürk ve yün, trucker olarak adlandırılan denim mont ve kabanlarda da çok sık kullanılmaya başlandı. Levi's'ın özel bir davet ile sunduğu yeni koleksiyonundaki yakada taba kürk detaylı trucker montu (639TL) buna bir örnek. Keza Bershka, Stradivarious, Mango, H&M gibi markalar da içi kürk veya beyaz yün detaylı kot montları, trucker'ları koleksiyonlarına aldılar. H&M, Mango ve Bershka'nın erkek koleksiyonlarında da içi beyaz kürk detaylı denim montları bolca görmek mümkün.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER