› 
 › 
26.03.2019

Bella Hadid, fotoğraf çekimi için Mert Alaş ile Kapadokya'da!

Dünyaca ünlü top model Bella Hadid, Amerika'da yaşayan ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile Missoni markasının çekimi için Kapadokya'da buluştu!

Madonna'dan Kate Moss'a kadar dünyaca ünlü pek çok ikonik ismin fotoğrafını çekmeleri ile ünlü olan şimdiye kadar pek çok ünlü markanın kampanyalarında başrolde olan "Mert and Marcus" fotoğraf ekibinin üyeleri Mert Alas & Marcus Piggott, Missoni markasının fotoğraf çekimi için Belli Hadid ile Kapadokya'da buluştu. Argos in Cappadocia'da kalan Mert & Marcus ve Bella Hadid, çekim harici zamanlarda da Kapadokya dokusunu birlikte yeniden keşfediyor.

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Missoni markasının 2020 koleksiyon çekimi için Mert & Marcus ile birlikte Türkiye'ye geldi. İlk olarak İstanbul'a gelen model, ardından Nevşehir’e geçti. Hadid, burada dünyaca ünlü fotoğraf ekibi Mert & Marcus ile birlikte bir çekim gerçekleştirecek.
 
Bella Hadid ve Mert Alaş

Bella Hadid, çekimler için Peribacaları'nın bulunduğu Kapadokya'da Argos in Cappadocia Hotel'e yerleşti. Hadid, Instagram hesabında, Kapadokya'nın doğal güzellikleriyle birlikte kendisini yansıtan paylaşımlar yaptı.
 
Bella Hadid Kapadokya Paylaşımı

ABD'de yaşayan ve çekim için Türkiye'ye Hadid'den önce gelen Alaş, sosyal medyada Hadid'in gözlerinin fotoğrafını koyup “Bekliyorum” yazdı. Mert Alaş, her Türkiye ziyaretinde olduğu gibi, bu seyahatinde de annesi ile hasret giderdi. 

Bella Hadid Kapadokya'daDünyaca ünlü top model Bella Hadid ile Mert Alaş'ın Kapadokya'dan paylaştığı fotoğrafları görmek için fotoğraf galerimize bakabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2