› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.03.2013

Beren Saat'in İntikam'da giydiği kıyafetler

Beren Saat'in İntikam dizisinde giydiği kıyafetleri takip edip, hangi tasarımcılara ya da markalara ait olduğunu merak edenler tüm cevapları Pudra.com'da bulacaklar!

Aşk-ı Memnu'da giydiği her kıyafet, taktığı her takıyla olay olan Beren Saat, şimdiyse bize İntikam'da göz ziyafeti yaşatıyor. Dizinin stil danışmanlarının tam da Beren'e uygun seçimler yaptığına her hafta bir kez daha şahit oluyoruz. Daha dizi biter bitmez acaba bu elbisenin tasarımcısı kim, acaba bu çanta hangi markaya ait diye meraktan kıvranmaya başlıyoruz.

Beren Saat'in intikamde giydiği kıyafetlerin, takıların, çantaların markalarını merak edenler için ufak bir araştırma yaptık ve bakın hangi isimlerle karşılaştık. Beren Saat'in İntikam dizisinde giydiği kıyafetleri ve markalarını görmek için tıklayın.




Beren Saat, yani dizideki adıyla Yağmur, giydiği her parçayı kendine yakıştırmayı iyi biliyor. Ne giyerse giysin her zaman oldukça şık bir havaya sahip Yağmur, spora giderken giydiği eşofmanlarıyla bile zarif gözükmeyi başarabiliyor.

Katıldığı davetlerde ya da yemeklerde giydiği elbiselerle her zaman o ortamın en güzel ve şık kadını olabilen Yağmur, saç ve makyaj tercihlerini daha sade tutmaktan yana.. Bu seçimlerin dizinin stil danışmanlarının, makyaj ve saç artistlerininin Beren Saat'in doğal güzelliğine ne kadar güvendiklerinin bir kanıtı olduğunu düşünüyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2