› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.06.2013

Beyaz pantolon kombinleri

Her yazın en favori parçalarından beyaz pantolonları günün her saati, her mekana uygun kombinleyebilirsiniz. Size 5 beyaz pantolon kombin önerimiz var!

Bu sezonun favori parçası şüphesiz beyaz pantolonlar... Bunlar kombinlenmesi en kolay parçalardan aslında. Ama yine de aklınız karışıyor ve beyaz pantolonu ne ile birlikte giyeceğinizi bilemiyorsanız Pudra.com'un kombin önerileri size fikir verebilir.

Beyaz pantolon kombinleri

Her renkle uydurabileceğiniz beyaz pantolonu günün her saati, her mekana uygun olarak giyebilirsiniz.

Ofiste beyaz pantolon şıklığını yakalamak için üst parça olarak tiril tiril, terlemenizi önleyecek şifon gömlekleri öneriyoruz. Bu birlikteliğe bir de bizim seçtiğimiz aksesuarlardan ilham alarak bir ekleme yaparsanız harika bir kombin yaratabilirsiniz.



Her yıl düzenlenen müzik festivallerinin müptelası mısınız? Hem müziğin ritmine kapılıp coşmaya hem de festivalin yıldızı olmaya ne dersiniz? Yazın favorisi beyaz pantolonunuzun üzerine salaş bir askılı tişörtle festivalin en dikkat çeken kişisi siz olabilirsiniz. Sırtınıza alacağınız bir sırt çantası ile eşyalarınız da güvende olacak!



Diyelim ki en yakın arkadaşlarla hafta sonu bir buluşma ayarlandı. Peki ne giymeyi düşünüyorsunuz? Tabii ki bu yazın favorisi beyaz pantolon ana parçamız! Üstünüze giyeceğiniz pembe şifon bir gömlekle eğlenceli yönünüzü ortaya çıkarabilir, etrafınıza pozitif enerji yayabilirsiniz. Yaz aylarının bir diğer favori parçası bilekten bağlamalı pembe bir ayakkabı ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Aksesuarları unutmayalım!



Yaz demek, eğlence demek! Yaz akşamlarında dışarı çıkarken ne giyeceğine karar veremediğiniz anlarda size tavsiyemiz, hemen beyaz pantolon kombinine başvurmanız. Beyaz pantolon, harika bir durum kurtarıcıdır, çok düşünmenize gerek kalmaz. Mesela pantolonun üzerine giyeceğiniz gümüş renkte bir bluz ve parıltılı aksesuarlarla eğlenmeye hazırsınız demektir.



Sportif bir günde misiniz? Beyaz pantolonunuzun altına giyeceğiniz canvas ayakkabı ve basic bir bluz ile sportif şıklığı yakalayabilirsiniz. Yine seçeceğiniz basic aksesuarlarla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Bizim önerimiz de beyaz pantolona eşlik eden, yine yazın favori rengi olan mint yeşili.



Küçük bir hatırlatma: Yaz aylarının vazgeçilmezi ve 2013 yazının favorisi beyaz pantolonlardan seçim yaparken, işlerle süslenmiş, dantel detaylar eklenmiş ya da eskitilmiş modelleri de dolabınıza eklemeyi unutmayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER