› 
 › 
21.05.2020

Marin trendi sezonun dinamik ruhuyla güncellendi

Beymen Club, ikonik marin trendini sezonunun dinamik ruhuyla güncelliyor ve 2020 ilkbahar yaz sezonu teması ile yeni nesil klasikleri belirliyor.

2020 İlkbahar Yaz sezonunda güneşin enerji ve mutluluk veren, iyileştiren pozitif etkisinden ilham alan Beymen Club, ikonik marin trendini sezonunun dinamik ruhuyla güncelliyor. Neon renkler ve teknik dokuları, marin stilinin alışılmış kodlarına ekleyerek tasarımlarla dinamik bir görünüm sunan koleksiyon, yeni nesil klasiklerinizi belirliyor.

Lacivert, kırmızı ve beyaz tasarımlardan oluşan marin teması; ipek elbiselerden sweatshirtlere, şort ceket takımlardan elbise ve t-shirtlere geniş bir skalaya sahip.
 
Marin kombin

Beymen Club 2020 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu için özel olarak tasarlanan deniz yıldızları ve deniz kabuklarıyla bezeli zincir desen, koleksiyonda ipek ve şifon elbiselerden pilise eteklere pek çok farklı formlarda hayat buluyor.
 
Zincir desenli Beymen Club Elbise

Çizgili bluzlar, halat ve çapa figürleriyle zenginleşen tasarımların öne çıktığı tasarımlar teknik dokular ve sportif tasarımlarla marin trendine yepyeni bir kimlik kazandırıyor.
 
Marin çizgili ceket

Konforlu ve güncel stili ile dikkat çeken Beymen Club Erkek 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda farklı doku, tarz ve renklerin birlikteliği öne çıkıyor. El çizimi t-shirtler, keten gömlek ve hoodie’ler, farklı desen ve yaka alternatifi sunan pololar, Beymen Club’ın best seller’ı triko ceketler şehirden tatile yaz stilinizi yenilemenize yardımcı oluyor.
 
Beymen Club İlkbahar Yaz 2020 Marin Koleksiyonu

Birbiriyle kolayca tamamlanabilen tasarımlarla özgür bir yaz müjdeleyen Beymen Club 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2