› 
 › 
pudra.com 18.10.2010

Bu jean 2 farklı modele dönüşebiliyor!

Gece ve gündüz için iki farklı seçeneği tek bir jean’de buluşturan Wrangler Stella ile normal belli bir jean’e, hem de düşük belli skinny tarzı bir jean’e sahip oluyorsunuz.

İkonlaşmış denim markası Wrangler’ın 2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile öne çıkan Stella, tek bir jean’de iki jean seçeneğini sunuyor. Gece ve gündüz için iki farklı seçeneği tek bir jean’de buluşturan Stella ile hem rahatladığından vazgeçemediğiniz normal belli bir jean’e, hem de düşük belli skinny tarzı bir jean’e sahip oluyorsunuz.

Bu jean 2 farklı modele dönüşebiliyor!

İş çıkışı önceden planlanmamış bir partiye katılmanız gerektiğinde jean’inizin bel kısmını katlayarak düşük belli, daha seksi bir görünüme sahip olabiliyorken, bütün gün ofiste zaman geçirmeniz gerektiğinde ise daha ciddi bir görünüm için jean’inizin sadece bel kısmını yukarı kaldırarak istediğiniz etkiyi yaratabiliyorsunuz.

Özenle tasarlanmış bu tarz sayesinde Stella ile birkaç dakika içinde pantolonlarınızı normal bel kesiminden düşük bel kesimine dönüştürme şansına sahip olabiliyor ve Stella'nın dar kesimi ile her iki tarzda da kendinizi hem güzel hem de rahat hissediyorsunuz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER