› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.08.2014

Bu yaz denemeniz gereken 4 stil

Ne yazık ki yazın sonuna yaklaşıyoruz. Dolabınızda hala giymediğiniz kıyafetleriniz varsa, bu hafta sonu vakit ayırıp yeni kombinler denemeye ne dersiniz? Yaza veda etmeden mutlaka denemeniz gereken ve size ilham verecek 4 stili sizin için hazırladık.

Yaz mevsiminin son ayındayız artık. Hala gardırobunuzda giymeye hiç fırsat bulamadığınız kıyafetleriniz mi var? Yaza veda etmeden bu kıyafetlerinizi birbirinden farklı stil önerilerimizle kombinlemeye ne dersiniz? Sizin için hazırladığımız 4 farklı yaz kombininden esinlenip eteklerinizi, elbiselerinizi, şortlarınızı, büyük şapkalarınızı ve aksesuarlarınızı kullanarak, kendi stilinizi yaratabilirsiniz.

Bu yaz denemeniz gereken 4 stil

yaz stili stil kombin kiyafet tarz moda 2014 kadin 111 hbr

Elbise: Topshop, Şapka: Forever 21, Güneş gözlüğü: Miu Miu, Çanta: Givenchy, Sandalet: Steve Madden, Kolye: Marc by Marc Jacobs, Allık: Chanel, Ruj: Christian Dior, Yüzük: Tiffany Co.

Çabasız şıklık
Yazın fazla uğraşmadan, rahat ve şık olmak şüphesiz ki basic, askılı, uzun bir elbiseden geçiyor. Elbiselerde klasik siyah, gri tonları seçmek yerine yazı yansıtan canlı renkleri kullanarak daha dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Büyük bir şapka sizi güneşten korurken aynı zamanda stilinizle fark yaratmanızı da sağlayacak. Şapkayla çok daha zarif bir görünüm elde ederek, basic uzun elbisenin spor görünüşünü hafifleteceksiniz. Kolye, gözlük gibi aksesuarları farklı tonlarda seçmenin tarzınıza renk katacağını unutmayın.

yaz stili stil kombin kiyafet tarz moda 2014 kadin 222 hbr

Tişört: Forever 21, Şort: Pieces, Clutch çanta: Yazbukey, Ayakkabı: Charlotte Olympia, Güneş gözlüğü: Illesteva, Oje: Dolce&Gabbana, Ruj: Bobbi Brown, Küpe: Hillier London

Jean şort olmadan asla
Şort tutkunuysanız, bu sezon çok moda olan baskılı crop top’larla şortunuzu kombinleyemeyi mutlaka deneyin. Bu sade kombini farklı, eğlenceli clutch çantalarla, ayakkabılarla ve aksesuarlarla tamamlayarak renkli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Stilinize eğlence katacak aksesuarlar arıyorsanız, seçtiğimiz aksesuarları galerimizde bulabilirsiniz.

yaz stili stil kombin kiyafet tarz moda 2014 kadin 333 hbr
Elbise: Ted Baker, Çanta: Pierre Hardy, Ayakkabı: Sophia Webster, Kolye ve küpe: Marc by Marc Jacobs, Ruj: L'Oreal Paris, Far: MAC

Renkli olmaktan kaçma
Hep aynı renklerin arkasına saklanıp gölgede kalmayın. Biraz yaz ışıltısını, güneşin renklerini, gökyüzü mavisini, çiçek pembelerini, menekşe morlarını kıyafetlerinize taşıyın. Pembe ve turuncu gibi renk bloklarını kullanmaktan çekinmeyin. Eğer doğru kontrastı yakalarsanız oldukça şık görünebilirsiniz.

yaz stili stil kombin kiyafet tarz moda 2014 kadin 444 hbr

Bluz: H&M, Etek: Ted Baker, Kolye: Jane Stone, Çanta: Marc by Marc Jacobs, Ayakkabı: Sophia Webster, Bilezikler: Micheal Kors ve Cartier, Allık: Clinique

Dantel zarafeti
Yazın vazgeçilmezi mini eteğinizi bu sene oldukça moda olan dantel üstlerle kombinleyin. Kıyafetinizi hareketlendirmek için renkli bileklikler ve kolyeler kullanabilirsiniz. Böylece dantelin zarafetini daha modern bir yolla stilinize yansıtmış olacaksınız. Kombinlerinizi yaparken cıvıl cıvıl yaz renklerini kullanmayı ihmal etmeyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER