› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.11.2010

Çiçek deseni nasıl giyilir?

2010 2011 Sonbahar Kış modasının en güzel trendlerinden biri çiçek desenleri. İrili ufaklı, renkli çiçekleri üstümüzde nasıl taşıyabiliriz? Ne şekilde kombinler yapabiliriz? Pudra.com'da.

Çiçek desenleri, sonbaharın en romantik temalarından biri. Ruhumuzu okşayan, görüntümüze naiflik katan çiçek desenli kıyafetler bu kış gardırobumuzda olması gereken stylish parçaların başında geliyor. Baştan ayağa çiçekli giyinmek pek moda olsa da, iri ve canlı renkli desenleri aksesuar, fular, kemer ya da küçük hırka ve mini etekler gibi tek parçalarda kullanmaya özen gösterin.

Çiçek deseni nasıl giyilir?

Özellikle çiçekli elbiseleri düz opak çoraplar ve kısa derimontlarla giymek oldukça "hit " bir görüntü oluşturuyor. Deriler ve karışık desenli kıyafetler her zaman iyi bir ikilidir, unutmayın. Bir parça ne kadar renkli ve desenli ise, diğerinin de düz ve sade olması işin sırrı.

Çiçek desenli çoraplar, siyah elbiselere hareket katarken, tek renk bir kıyafeti çiçek figürlü çanta ve ayakkabılarla tamamlamak da sezonun popüler imajlarından biri.



Taçlar: Louis Mariette, sallantılı küpe: Oscar De La Renta, gold küpe: Pippa Small
Çiçekli aksesuarları, özellikle tek renk giyindiğinizde kullanın. Klasik bir kıyafete bile anında hareket ve renk katacaklardır. Bir çift küpe ya da taç... Örneğin, desensiz mor bir elbise üzerine bunlar şık olmaz mıydı?




Beyaz ayakkabı: Christian Louboutin, siyah ayakkabı: Valentino, krem çanta: Lanvin, çanta: Phillip Lim
Çanta ve ayakkabılarda desenden ziyade çiçeklerin figür ve süs olarak kullanıldığı modelleri tercih edin. Böylesi çok daha elegan görünecektir.




Miu Miu, Alexander McQueen, Acne
Çiçek desenli bluzları kalem eteklerle deneyebilirsiniz. Çiçek desenli bu tarz bir elbiseyi ise siyah kısa bir ceket ile gece davetlerde giyebilirsiniz.




Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER